JJC LH-45 (T) (HB-45)

Код товару: С000000112
Фото: JJC LH-45 (T) (HB-45)

Нема в наявності

Ціна: 469 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Бленда предназначенна для отсечения бокового света и борьбы с бликами и паразитной засветкой при съемке в солнечную погоду или при любых других сложных условиях освещения.

Рекомендуется для использования в солнечную и плохую погоду, как летом, так и зимой.

Данная бленда предназначена для использования с объективом Nikon AF-S 18-55mm f/3.5-5.6G VR DX Zoom-Nikkor. Является копией-аналогом оригинальной бленды.

JJC LH-45 (T) (HB-45) - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Бленди або інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Бленда за вигідною ціною? Щоб правильно підібрати Бленда, Скористайтеся фільтрами. Введіть: JJC і Ви побачите всі необхідні Бленди JJC. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість запчастин можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Samsung. З'явилися при покупці JJC LH-45 (T) (HB-45) Питання можна прояснити у наших фахівців. Фототовари можна отримати в Дніпродзержинське в потрібні терміни.