Powerex MH-C800S-E 8 AA/AAA LCD Euro

Код товару: С000001128
Фото: Powerex MH-C800S-E 8 AA/AAA LCD Euro

У наявності

Ціна: 1 760 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Зарядний пристрій Powerex MH-C800S-E 8 AA/AAA LCD Euro має вісім незалежних слотів, які працюють з 1-8 АА або ААА батареями у будь-якій комбінації.
Powerex MH-C800S-E зарядний пристрій містить великий РК-екран, що відображає стан заряджання кожного акумулятора. Зрозумілі написи англійською мовою замінили традиційні світлодіодні індикатори, що застосовувалися раніше.
«М'який» заряд забезпечує високий термін служби акумулятора та забезпечує 100% сумісність зі старими акумуляторами нижчої ємності. Швидка зарядка дозволяє повністю зарядити вісім батарей приблизно за одну-дві години!
Вісім незалежних осередків заряджатимуть, максимально розряджатимуть і перезаряджатимуть батареї автоматично для максимальної тривалості робочого циклу.
 
 

Powerex MH-C800S-E 8 AA/AAA LCD Euro - в електронному каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Зарядні пристрої для фото-відео А також інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Зарядний пристрій на вигідних умовах. Щоб вам простіше було вибрати Зарядний пристрій, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Powerex і перед вами з'явиться Зарядні пристрої для фото-відео Powerex. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Power Plant. Якщо з'явилися при виборі Powerex MH-C800S-E 8 AA/AAA LCD Euro Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлення можна отримати Вінниці якомога швидше.

 

- Час зарядки: 1-2 години
- Тип акумулятора: NiMH/NiCD
- Розмір акумулятора: AA/AAA
- Кількість батарей, що заряджаються: 1-8
- Сила струму: 1000mA
- Живлення: мережевий блок живлення 100-240В 50/60 Гц