Novoflex MagicBall

Код товару: К000000452
Фото: Novoflex MagicBall

У наявності

Ціна: 16 676 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Кульова голова NOVOFLEX MagicBall. Навантаження до 10 кг! Виробництво Німеччина. Офіційна гарантія України 2 роки.

Особливістю є незвичайна конструкція голови. На відміну від класичної кульової голови, шар MagicBall жорстко кріпиться на штативну платформу, а вся конструкція з камерою обертається навколо нього. Це дає кілька важливих переваг. Практично необмежену позиціонування у всіх напрямках з кутом відхилення 120 ° в будь-якій площині. Відкрита конструкція кулі не дає накопичуватися різним забрудненням у вигляді пилу, піску тощо. які можуть зашкодити кулю. Немає необхідності у профілактиці та мастилі кулі, сухе тертя.

Завдяки винятковій якості та точності обробки матеріалів, ця кульова голова може застосовуватися практично у всіх областях фотографії, де в першу чергу необхідні висока швидкодія та точність. Фрикційний механізм дозволяє дуже точно налаштувати роботу голови з обладнанням різної ваги, а поворотна рукоятка моментально одним рухом жорстко зафіксувати його.

 

Novoflex MagicBall - в інет-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Штативні головки або інші аксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний каталог abcphoto. Виберіть із асортименту Штативна головка за низькою ціною? Щоб швидко підібрати Штативна головка, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Novoflex і перед вами будуть Штативні головки Novoflex. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вся фототехніка з нашого каталогу виробляють відомі компанії, наприклад Novoflex. Якщо виникли під час підбору Novoflex MagicBall Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлення можна забрати в Слов'янське в необхідні терміни.

Технічні характеристики
 

Висота головки 105 мм
Горизонтальний поворот 360°
Майданчик 55х40 мм
Бічний нахил 120°
Фронтальний нахил 120°
Вага 0,92 кг
Максимальне навантаження до 10 кг
Тип штативної голівки кульова, діаметр кулі 60 мм