Slik SBH-200 DQ Head

Код товару: С000008912
Фото: Slik SBH-200 DQ Head

У наявності

Ціна: 1 751 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

 

Кульова штативна голова Slik SBH-200 DQ відноситься до професійної, але доступною серії штативних голів, і призначена для роботи з обладнанням вагою до 5 кілограм. SBH-200 DQ має цілісно металевий корпус з анодованим покриттям, що робить її міцною і стійкою до механічних пошкоджень, подряпин або потертостей, які можуть виникати в процесі експлуатації.
 
Як і більшість штативних головок серії SBH, SBH-200 DQ оснащена одноважельною системою фіксації положення камери, що робить її експлуатацію простою і максимально зручною для користувача. Підвищенню рівня комфорту експлуатації також сприяє наявність двох рідинних рівнів, які допомагають швидко і точно
вирівняти положення камери.
 
Для кріплення камери використовується швидкознімний майданчик DQ-20 зі стандартним різьбовим з'єднанням 1/4 дюйма. Для кріплення кульової голови до штатива використовується різьбове з'єднання 3/8 дюйма, що робить її сумісною з більшістю сучасних професійних штативів та моноподів. Крім цього, в комплект
входить перехідник з різьблення 3/8 "- 1/4", який дозволяє використовувати дану голову зі штативами серії Sprint і іншими компактними штативами/моноподами оснащеними різьбовим з'єднанням 1/4 дюйма.
 
 
 

Slik SBH-200 DQ Head - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Штативні головки або інші аксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний маркет abcphoto. Виберіть із каталогу Штативна головка з хорошими знижками. Щоб простіше було підібрати Штативна головка, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Slik і перед вами відкриються всі необхідні для вас Штативні головки Slik. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими виробниками, наприклад Manfrotto. З'явилися при виборі Slik SBH-200 DQ Head Запитайте наших професіоналів. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Кременчуці найшвидше.

Вид: Кульова
Призначення: Фото
Максимальне навантаження: 5 кг
Швидкознімний майданчик: DQ-20
Кріплення камери: 1/4"
Штативне з'єднання: 3/8" (з комплектним перехідником 1/4")
Панорамування: 360°
Бульбашковий рівень: Є, 2
Висота: 87 мм
Вага: 350 г
Виробник: Slik