Vanguard TBH-100

Код товару: С000009861
Фото: Vanguard TBH-100

У наявності

Ціна: 2 766 1 999 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

     
 
Vanguard TBH-100  – високоточна компактна головка від  Vanguard , що входить до нової лінійки корейського виробника. Модель призначена для роботи з важким фотообладнанням, вага якого сягає 10 кг. 
 
Vanguard TBH-100  має міцний, довговічний корпус, виготовлений з магнієвого сплаву. Завдяки цьому, головка є вкрай легкою (0,39кг) , що разом з її компактними розмірами забезпечує легке, необтяжливе транспортування пристрою на виїзді - при зйомках різних подій, природи та ін. пластичне позиціонування без ривків. Голова здатна нахилятися в межах +36°/-90° та здійснювати повне панорамування на 360° .
Для швидкої роботи,  Vanguard TBH-100  оснащена 38-міліметровим швидкознімним майданчиком, який дозволяє оперативно та легко встановлювати камеру і так само швидко її знімати. Два бульбашкові рівні, присутні в моделі, дають можливість максимально точно виставляти камеру щодо рівня горизонту.
 
 

Vanguard TBH-100 - на сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Штативні головки А також інші фототовари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Штативна головка за ринковими розцінками? Щоб правильно підібрати Штативна головка, за допомогою фільтрів. Введіть: Vanguard і перед вами з'явиться Штативні головки Vanguard. У нас найпростіша система підбору фототехніки. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Vanguard. Виникли при виборі Vanguard TBH-100 Питання можна уточнити у наших фахівців. Відправляємо продукцію в Дніпропетровське у мінімальні терміни.

Назва товару
Штативна головка Vanguard TBH-100
Виробник
Vanguard
Тип голови
кульова
Панарамсне враження 360°
Нахил (у поперечну площину) -8/+90° (-32/+90°)
Вага 390 г
Максимальне навантаження 10кг