Rime Lite Маска для софтбокса 100х100 см

Код товару: С000007852
Фото: Rime Lite Маска для софтбокса 100х100 см

У наявності

Ціна: 1 234 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Маска для софтбоксу Rime Lite 100х100 дозволяє перетворити квадратний софтбокс, на софтбокс з круглою поверхнею, що розсіює, діаметром 100 сантиметрів. Маска для софтбоксу виготовлена ​​з щільного матеріалу чорного кольору, що не пропускає світло, що дозволяє сформувати рівномірний круглий відблиск. Маска Rime Lite 100х100 кріпиться до бортика на передній грані софтбоксу. 
 
За рахунок простої конструкції без жорстких елементів, кругла маска для софтбокс складається як звичайна тканина, і не займає багато місця.

Rime Lite Маска для софтбокса 100х100 см - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно замовити Аксесуари для студійного обладнання або інші фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Аксесуар за бюджетною ціною? Щоб легко підібрати Аксесуар, за допомогою навігації. Введіть: Rime Lite і Ви побачите всі необхідні Аксесуари для студійного обладнання Rime Lite. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Не варто сумніватися як товари. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Rime Lite. Виникли при покупці Rime Lite Маска для софтбокса 100х100 см Запитайте наших професійних менеджерів. Надсилання проводиться в Ужгород своєчасно.

Виробник
Rime Lite
Розмір
100х100 см
Тип
Соти та маски