Godox TT685S (Sony)

Код товару: С000009516
Фото: Godox TT685S (Sony)

У наявності

Ціна: 2 700 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Спалах Godox TT685S  - це повнофукційний спалах з підтримкою TTL і високошвидкісної синхронізації (HSS) бездзеркальних камер Sony. Спалах TT685S має вбудований радіоприймач, який дозволяє запускати спалах віддалено з повною підтримкою TTL та HSS.
 
Повна підтримка TTL та HSS
 
Спалах Godox TT685S підтримує TTL, HSS, синхронізацію по задній шторці під час використання бездзеркальних камер Sony. При виході нових камер сумісність при необхідності додається прошивками.
 
Харчування спалаху
 
Для живлення спалахів використовується 4 пальчикові (AA) акумулятори. Залежно від ємності та якості акумулятора спалах може спрацьовувати на повній потужності до 200-230 разів . Якщо вам потрібно довше знімати без заміни батарейок, зверніть увагу на повний аналог цієї моделі, але з живленням від літієвого акумулятора –  Godox V860II-S .
 
Godox X – найкраща система радіосинхронізації на ринку
 
Спалах має вбудований приймач системи Godox Wireless X. Під час встановлення на камеру TT685S може використовуватися як синхронізатор та керувати іншими спалахами Godox. Як ведена, спідлайт чудово працює в парі з синхронізаторами  Godox X2T-S Godox XPro-S  та  Godox X1T-S . З передавача можна керувати потужністю, працювати в TTL, мульти-режимі та мануалі, змінювати зум спалаху і так далі.
 
Альтернативи
 
На відміну від флагмана в лінійки камерних спалахів -  Godox V1-S , у TT685S немає пілотного світла. Світлова пляма не кругла і рівна, як у V1, а прямокутна і з промальовуванням лампи (як у всіх звичайних спалахів) - для пом'якшення малюнка обов'язково використовуйте накамерний софтбокс або хоча б  ковпачок  , або знімайте на відображення.
 

Godox TT685S (Sony) - у перевіреному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Спалахи або інші фототовари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Спалах за собівартістю. Щоб легко підібрати Спалах, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Godox і Ви побачите доступні для замовлення Спалахи Godox. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не думати про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які є у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Godox. Виникли при покупці Godox TT685S (Sony) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлений товар можна отримати Дніпропетровське максимально швидко.

Провідне число
60
Режими TTL
Sony
Діапазон зумування
20 - 200мм
Кут розсіювання
Від 12 ° до 94 °
Нахил головки (по вертикалі)
Від -7 ° до +90 °
Обертання головки (по горизонталі)
360°
Режим провідного спалаху
Так
Бездротовий режим роботи
Так
Час перезаряджання
0.1 - 2.6 c
Тип батареї
4 батареї типу АА
Комплектація
Фотоспалах Godox TT685S
Захисний чохол для зберігання спалаху
Підставка спалаху для встановлення на поверхнях
Інструкція користувача
Розміри
64 x 76 x 190 мм
Вага
410 г
Країна виробництва
Китай
Гарантійний термін, міс.
12