Godox VC-18 зарядний пристрій для акумулятора VB18

Код товару: С000011698
Фото: Godox VC-18 зарядний пристрій для акумулятора VB18

У наявності

Ціна: 825 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Зарядний пристрій Godox VC-18 для акумуляторів VB18.
 
З особливостей зарядного пристрою можна відзначити універсальність, компактний та оригінальний дизайн, підходить для акумуляторів типу VB18.
 
Працює від мережі 220В або від постійної напруги 12В. Має захист від перезаряджання, короткого замикання. Оснащений системою автоматичного контролю напруги та струму заряджання. Має індикатор заряду, показує статус заряду акумулятора і захищає його від перезаряджання і перепаду напруги в мережі.
 
Комплектація:
- Зарядний пристрій
- Блок живлення 220В
- Мережевий кабель
- Фірмова упаковка
 
 

Godox VC-18 зарядний пристрій для акумулятора VB18 - в онлайн-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно підібрати Спалахи або інші елементи фотототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Спалах З вигодами для себе? Щоб правильно підібрати Спалах, за допомогою фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите, які доступні для замовлення Спалахи Godox. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені відомими фірмами, наприклад Meike. Якщо виникли при купівлі Godox VC-18 зарядний пристрій для акумулятора VB18 Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлення заберіть у Рівному своєчасно.

Виробник Godox
Сумісні пристрої для Godox 850II/860II