Godox V860IIS KIT (Sony)

Код товару: С000009519
Фото: Godox V860IIS KIT (Sony)

Нема в наявності

Ціна: 6 447 6 402 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Спалах Godox V860II-S для Sony  – повнофункціональний спалах з підтримкою TTL та HSS, який підходить для всіх камер Sony . Головна особливість спалаху Godox Ving V860IIS - робота від літій-іонного акумулятора, який замінює 3 комплекти АА-батарейок по ємності, і на голову перевершує їх за зручністю. Акумулятор та зарядний пристрій йдуть у комплекті!
 
Літієвий акумулятор чи класичний NiMH?
Завдяки більш оптимальному живленню спалах може працювати довше (650 спрацьовувань на повній потужності проти ~200). Перезаряджається швидше (до 1.6 секунд на повній потужності проти 2.5 і більше), причому швидкість перезаряджання не змінюється при різному рівні заряду і не залежить від терміну використання акумулятора. Крім того, спалах довше працює до включення захисту від перегріву, а самі акумулятори заряджаються набагато швидше (всього 2-2,5 години від 0 до 100%). Всупереч поширеній думці, літієві акумулятори на морозі працюють не гірше за звичайні. NiMH-акумулятори призначені для роботи при температурі вище 0 градусів, на морозі вони втрачають ємність, як і літієві.Основна перевага пальчикових акумуляторів перед літієвим - низький саморозряд. Акумулятори Eneloop можуть зберігати рівень заряду 70-85%. Але для типового використання камерного спалаху це не відіграє ніякої ролі.
 
Повна підтримка TTL та HSS
В іншому по функціоналу спалах Godox Ving V860S  ідентична моделі  Godox TT685S . Спалах підтримує TTL, HSS, синхронізацію задньої шторки під час використання будь-яких камер Sony, включаючи моделі без центрального контакту. При виході нових камер сумісність при необхідності додається прошивками. Детальніше про сумісність читайте нижче.
 
Godox X – найкраща система радіосинхронізації на ринку
Спалах має вбудований приймач системи Godox Wireless X. При встановленні на камеру V860IIS може використовуватися як синхронізатор і керувати іншими спалахами Godox. Як ведена, спідлайт чудово працює в парі з синхронізаторами  Godox X2T-S Godox XPro-S  та  Godox X1T-S . З передавача можна керувати потужністю, працювати в TTL, мульти-режимі та мануалі, змінювати зум спалаху і так далі.
Альтернативи
На відміну від флагмана лінійки камерних спалахів -  Godox V1-S , у V860II немає пілотного світла, акумулятор іншого типорозміру (при цьому у V860II він більш ємний). Світлова пляма не кругла і рівна, як у V1, а прямокутна і з промальовуванням лампи (як у всіх звичайних спалахів) - для пом'якшення малюнка обов'язково використовуйте  накамерний софтбокс  або хоча б ковпачок, або знімайте на відображення.
 
Характеристики:
- Провідне число: GN60 (m ISO 100)
- Режими роботи спалаху: TTL / ручний / мульти
- Високошвидкісна синхронізація (HSS) до 1/8000 секунд, синхронізація по задній шторці
- Живлення: 11.1V, 2000mAh Li-ion акумулятор, 650 спрацьовувань на повній потужності
- Налаштування потужності: 1/128 - 1/1 (кроками по 1/3)
- Зум: 20 - 200mm
- Радіо Master та Slave режими (система Godox 2.4GHz X), радіус роботи до 100м, Оптичний Slave режим
- Час перезаряджання: 0.1 - 1.5 секунди
- Головка крутиться на 360 градусів і нахиляється
- Підсвічування автофокусу
- Оновлення прошивок через USB
- Вага: 430 грам (без акумулятора) / 540 грам (з акумулятором)

Godox V860IIS KIT (Sony) - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Спалахи та інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Спалах за собівартістю. Щоб максимально просто вибрати Спалах, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите список з Спалахи Godox. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не думати про якість товарів. Всі товари, представлені в нашому магазині, випускають відомі фірми, наприклад Canon. Виникли при замовленні Godox V860IIS KIT (Sony) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товари заберіть в Чернівцях в потрібні терміни.

Провідне число
GN60 (m ISO 100)
Режими роботи спалаху
TTL / ручний / мульти
Високошвидкісна синхронізація (HSS)
до 1/8000 с, синхронізація по задній шторці
живлення
11.1V, 2000mAh Li-ion акумулятор, 650 спрацьовувань на повній потужності
Налаштування потужності
1/128 - 1/1 (кроками по 1/3)
Зум
20 - 200mm
Радіо
Master та Slave режими (система Godox 2.4GHz X), Оптичний Slave режим
Час перезаряджання
0.1 - 1.5 секунди
Головка
крутиться на 360 градусів і нахиляється
Підсвічування автофокусу
Так
Вага
430 грам (без акумулятора) / 540 грам (з акумулятором)