Laowa 105mm f/2 STF (Sony E) VE10520SFE

Код товару: С000009775
Фото: Laowa 105mm f/2 STF (Sony E) VE10520SFE

У наявності

Ціна: 18 546 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Laowa 105mm f/2 STF VE10520SFE (Sony E)
          
 
Цікава модель телеоб'єктиву Laowa 105mm f/2 STF VE10520SFE (Sony E) , заслужила нагороди та визнання авторитетних експертів та видань. Призначений для повнокадрових камер Sony E-mount , на моделях APS-C забезпечує еквівалентну фокусну відстань 157.5 мм. Для тих, хто шукає красу в портретній фотографії, всілякі природні художні ефекти, такий об'єктив безумовно буде приємним придбанням.
 
          

Унікальна апертура представлена ​​у вигляді двох окремих діафрагм 8-ми та 14-и пелюсткових для забезпечення окремого регулювання по боці, а також експозиції та глибини різкості. 14-ти пелюсткова діафрагма конструктивно працює з елементом аподізації APD , який змінює розподіл інтенсивності вхідного світла, схожий на ND-фільтр, для створення м'якого, природного і красивого поза фокусним зображенням (боке). Об'єктив забезпечує ефективне світлопропускання T3.2, що важливо для професійних відеоператорів, які звикли контролювати кількість світла, що проходить через об'єктив. 
Стандартна 8-ми пелюсткова діафрагма позаду конструкції об'єктива управляє загальною передачею світла та впливає на глибину різкості. Об'єктив оснащений двома кільцями регулювання діафрагми, прокручування одного впливає на експозицію, а прокручування другого впливає на роботу апертури з елементом APD.
 
          
 
Ручне фокусування дозволяє точно налаштувати свій погляд на об'єкт якомога ближче мінімум на 90 см з максимальним збільшенням 0.16x.
Об'єктив має 11 елементів у 8 групах, включаючи елемент з високим коефіцієнтом заломлення і три елементи з низькою дисперсією. Такий набір забезпечує екстремальну різкість зображення та обмежує хроматичні аберації. 
Незважаючи на простоту виконання, відсутність стабілізації та автофокусу, загалом охарактеризувати об'єктив можна такими словами: "ультра-різкий фокус і шовковисто-гладкий Bokeh", Smooth Trans Focus.
Об'єктив представлений у металевому корпусі, що позитивно позначається на його міцності та довговічності.
 
 
 

Laowa 105mm f/2 STF (Sony E) VE10520SFE - на надійному сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви або інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Об'єктив за бюджетною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Laowa і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Laowa. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не сумніватися як товар. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Panasonic. Якщо виникли під час підбору Laowa 105mm f/2 STF (Sony E) VE10520SFE Запитайте наших фахівців. Фототовари можна отримати в Черкасах у стислі строки.

Найменування
Laowa 105mm f/2 STF VE10520SFE (Sony E)
Фокусна відстань
105 мм
Максимальне значення діафрагми
f/2
Мінімальне значення діафрагми
f/22
Байонет
Sony E
Сумісність
повнокадрові камери Sony та APS-C
Кут огляду
23° 16'
Мінімальна відстань фокусування
0.9 м
Оптична конструкція (групи/елементи)
8/11
Пелюстки діафрагми
8
Стабілізація зображення
ні
Автофокус
ні
Діаметр фільтра
67 мм
Розміри (діаметр/довжина)
76 / 99 мм
Вага
745 гр