Laowa 24mm f/14 Probe Lens (Standard) (Canon) VE2414C

Код товару: С000009790
Фото: Laowa 24mm f/14 Probe Lens (Standard) (Canon) VE2414C

У наявності

Ціна: 64 783 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Об'єктив Laowa 24mm f/14 2X Macro Probe VE2414C (Canon EF) – один із найдивніших об'єктивів на ринку, але він здатний створювати неповторні образи та перспективи, які просто неможливі отримати від інших існуючих об'єктивів. Підходить як для відеооператорів так і для фотографів, це повністю ручний об'єктив з ручною установкою діафрагми та фокусу. Ширококутний марик розроблений для повнокадрових камер Canon з кріпленням EF, також підходить для кінематографічної системи Super 35 мм і для датчиків меншого розміру. З моделями APS-C він забезпечує еквівалентну фокусну відстань 38,4 мм.

Оптика складається з 27 окремих лінзових елементів, розташованих у 19 групах. Оптичний дизайн включає два елементи з дуже низькою дисперсією, які контролюють кольорову окантовку і хроматичні аберації, щоб забезпечити чіткість і точність кольору. Також є один додатковий елемент з низьким показником заломлення, який зменшує сферичні аберації та спотворення для дзвінкої різкості під час обробки. 7 пелюсток апертури сприяє приємній якості боці.

Макрооб'єктиви на ринку зазвичай мають велику фокусну відстань від 60 мм до 120 мм, і об'єкт заповнює більшу частину кадру, ізолюючи його від навколишнього середовища. Laowa 24 мм дозволяє виключно близько сфокусуватися на об'єкті на відстані до 2 см і при макрозйомці 2:1 відтворювати натуральну величину об'єкта, демонструючи велику кількість деталей і текстур завдяки збільшеній глибині різкості об'єктива, чого не зустрінеш у звичайних телеоб'єктивів. Захоплюючий ширококутний огляд 85 °, з гарною назвою "Bug Eye", може продемонструвати, яким бачить світ комаха або жук.

Передня частина корпусу об'єктива водонепроникна, на кінчику об'єктива встановлено кільцеве світлодіодне підсвічування з живленням через порт micro-USB. Це дозволяє передній частині об'єктива перебувати під водою, коли камера працює поза водою, наприклад, для зйомки в басейнах, струмках, резервуарах, такий вид зйомки є унікальним і відкриває безліч творчих можливостей, як ніякий інший об'єктив. Довгий 40 см трубчастий стовбур нагадує зонд, який дозволяє потрапити у вузькі місця та мінімізувати вплив на навколишнє середовище. Довжина об'єктива убезпечить Вас, може навіть врятує Ваше життя, зберігаючи безпечнішу відстань під час фотографування небезпечних рептилій, змій чи павуків.

 

 


Докладніше: https://elmir.ua/lenses_1/lens_laowa_24mm_f_14_probe_lens_standard_ve2414c_canon.html?gclid=EAIaIQobChMItYbt64em8gIVDNOyCh0Cgw0aEAQYASABEgJx-fD_BwE&utm_campaign=obektivy&utm_content=988705&utm_medium=cpc&utm_source=gmerchant&utm_term=obektiv_laowa_24mm_f_14_probe_lens_standard_ve2414c_canon

Laowa 24mm f/14 Probe Lens (Standard) (Canon) VE2414C - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо потрібно придбати Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш електронний магазин АВС Фото. Виберіть із каталогу Об'єктив за гарною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Laowa і перед вами з'явиться все Об'єктиви Laowa. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не думати про якість товарів. Товари, які можна замовити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Lensbaby. Якщо виникли під час підбору Laowa 24mm f/14 Probe Lens (Standard) (Canon) VE2414C Запитайте наших менеджерів. Замовлення отримаєте Хмельницькому якомога швидше.

Фокусна відстань 24 мм
Кріплення об'єктиву Canon EF
Формат повнокадровий
Максимальний поділ діафрагми f/14
Мінімальний поділ діафрагми f/40
Діагональний кут огляду Повний кадр: 85 °
Електронний зв'язок Відсутнє
Максимальний коефіцієнт збільшення 2:1
Розміри 38 x 38 мм
Довжина 408 мм
Вага 474 г