Laowa Magic Shift Converter (MSC) Canon EF- Sony FE VEMSCEF

Код товару: С000009804
Фото: Laowa Magic Shift Converter (MSC) Canon EF- Sony FE VEMSCEF

У наявності

Ціна: 10 229 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Laowa Magic Shift Converter Canon EF to Sony E
 
Цікавий перехідник дозволяє відкрити нові можливості при зйомці ширококутними об'єктивами Canon EF на камерах Sony E. Приверне увагу в першу чергу фотографів, які знімають інтер'єри та архітектуру, оскільки даний адаптер дозволяє зрушити оптичну вісь об'єктиву в межах ±10 мм без віньєтування, схоже на Tilt-Shift об'єктивів, і уникнути проблеми спотворень вертикальних ліній у знімках архітектури чи інтер'єру.

Конвертер насамперед "заточений" під використання об'єктива Laowa 12mm f/2.8 Zero-D VE1228C (Canon EF), змінюючи його характеристики на 17mm f/4. За словами розробника, вплив адаптера на якість зображення практично зведено нанівець, тому Laowa 12mm f/2.8 Zero-D VE1228C (Canon EF) збереже свою фірмову якість Zero-D. Адаптер рухливий, допомагає обертати об'єктив на 360 градусів, щоб знімати у горизонтальній та вертикальній орієнтації.

П'ять скляних елементів, розташованих у чотирьох групах, у тому числі два додаткові елементи з низьким заломленням, укладені в міцний металевий корпус, що гарантує міцність і довговічність пристрою.
 
 
 
 

Laowa Magic Shift Converter (MSC) Canon EF- Sony FE VEMSCEF - на сайті інтернет-магазину abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Об'єктиви або інші аксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Об'єктив за економною ціною? Щоб простіше було підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Laowa і перед вами будуть усі Об'єктиви Laowa. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими фірмами, наприклад Voigtlander. Якщо з'явилися при купівлі Laowa Magic Shift Converter (MSC) Canon EF- Sony FE VEMSCEF Запитайте наших професійних менеджерів. Фототехніку отримаєте Запоріжжі найшвидше.

Байонет об'єктиви
Canon EF
Байонет камери
Sony E mount
Структура об'єктива
5 елементів у 4 групах
Збільшення множника фокусної відстані
1.4x
Режим фокусування / Управління діафрагмою
так
Розміри 
69.6 / 44.1 мм
Вага
360 гр