JJC NS-XS3

Код товару: С000009865
Фото: JJC NS-XS3

У наявності

Ціна: 381 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

JJC NS-XS3 ремінь для фотокамери
 
Ремінь, розрахований на вагу бездзеркальної камери зі змінним об'єктивом. Довжина ременя достатня для носіння камери навскоси, з можливістю оперативно перевести її в робоче положення.
 
Надійна застібка дозволяє швидко розстебнути і зняти ремінь. У центральній частині ременя є невелика кишеня на блискавці. Вся фурнітура зроблена з міцного, пружного пластику. Система швидкого регулювання довжини, з фіксацією на липучці дуже надійна і зручна.
 
- Довжина: 100 см.
- Ширина: 3 см
- Вага: 55 г.
 
 
 

JJC NS-XS3 - в інет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Ремені для фотоапаратів А також інші елементи фототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. З каталогу підберіть Ремінь на кращих умовах. Щоб правильно підібрати Ремінь, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: JJC і перед вами з'явиться все Ремені для фотоапаратів JJC. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Можна не сумніватися як товар. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, виробляють відомі фірми, наприклад JJC. Якщо з'явилися при виборі JJC NS-XS3 Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Відправляємо продукцію в Нікополі в необхідні терміни.

- Довжина: 100 см.
- Ширина: 3 см
- Вага: 55 г.