Peak Design Slide Lite Sage (SLL-SG-3)

Код товару: С000012310
Фото: Peak Design Slide Lite Sage (SLL-SG-3)

У наявності

Ціна: 2 870 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Універсальний ремінь Peak Design Slide Lite Sage (SLL-SG-3) з фірмовою системою кріплення і регулювання для дзеркальних і компактних камер. Ремінь оснащений запатентованою системою карабінів Peak Design Anchor Link, що дозволяє швидко від'єднати камеру або замінити її на інший апарат. Також в комплект включена швидкознімний майданчик стандарту Peak Design завдяки якій камеру можна встановити на штатив або монопод.

Інноваційна система настройки дає можливість миттєво змінювати довжину ременя 95 см до 146 см. Дизайн передбачає носіння камери як на шиї, так і через плече. Дві сторони ременя мають різні властивості: одна сторона гладка, щоб мобільно привести камеру в робочий стан, а інша з нанесеними силіконовими смужками, які запобігають ковзанню при використанні ременя на шиї або плечі. Якісний нейлон армований спеціальним волокном і може витримати навантаження до 90 кг. Майданчик і кріпильні елементи виконані з анодованого алюмінію. У поставку включено чохол і додатковий комплект карабінів.
 
Характеристики:
Матеріал: армований нейлон, алюміній, пластик
Мінімальна довжина: 95 см
Максимальна довжина: 146 см
Ширина: 33 мм
Різьбові з'єднання для камери: 1/4 дюйма
 
 

Peak Design Slide Lite Sage (SLL-SG-3) - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Ремені для фотоапаратів А також інші фототовари не виходячи з квартири, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. З каталогу виберіть Ремінь за економною ціною? Щоб правильно підібрати Ремінь, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Peak Design І Ви побачите перелік з Ремені для фотоапаратів Peak Design. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Canon. Якщо з'явилися при купівлі Peak Design Slide Lite Sage (SLL-SG-3) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Товар можна отримати в Івано-Франківську в швидкі терміни.

Характеристики:
Матеріал: армований нейлон, алюміній, пластик
Мінімальна довжина: 95 см
Максимальна довжина: 146 см
Ширина: 33 мм
Різьбові з'єднання для камери: 1/4 дюйма