Nikon Z 24-120mm F4 S JMA714DA

Код товару: С000011066
Фото: Nikon Z 24-120mm F4 S JMA714DA

У наявності

Ціна: 39 242 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

Готовий справити враження

NIKKOR Z 24-120mm f/4 S пропонує користувачам надзвичайно корисну фокусну відстань у діапазоні 24-120 мм та якість оптики S-line. Цей 5-кратний зум-об'єктив ідеально підходить для зйомки пейзажів, заходів, весіль та портретів, а також для творців відео та контенту. Завдяки постійній діафрагмі f/4 об'єктив забезпечує чудовий рендеринг з великим боком, особливо в режимі телефото. Nikon Z 24-120mm f/4 S - найлегший об'єктив у своєму класі, важить всього 630 г, він поєднує в собі портативність та універсальність, що робить його чудовим супутником у подорожах. Будучи об'єктивом S-line, він має надійний захист від пилу та вологи. 

      

Оптика - основа якості зображення 

Z 24–120mm F4 S – це високоякісний комплектний об'єктив для користувачів з байонетом Z, з оптичною конструкцією, що складається з 16 елементів у 13 групах. Сюди входять три елементи зі скла ED, три асферичні елементи та один асферичний елемент із ED. Об'єктив налаштований знімати з мінімальної фокусної відстані 0,35 м за всього діапазону фокусних довжин. Максимальний коефіцієнт відтворення 0,39x за максимального телефото.

Автофокус в квадраті

Автофокусування стало мультифокусуванням за рахунок подвійного крокового двигуна (STM), що забезпечує швидку, точну та безшумну роботу автофокусу як для фотографій, так і відео. Nikon стверджує, що об'єктив також відрізняється "зменшеним зміщенням фокусу" для відеозйомок. Нарешті, кільце керування без клацання, на додаток до кільця ручного фокусування та масштабування, дозволяє користувачам безшумно керувати такими параметрами, як діафрагма та компенсація експозиції.

      

Нано покриття

Оригінальне покриття Nikon Nano Crystal Coat та покриття ARNEO Coat ефективно зменшують побічні ефекти та відблиски навіть при контровому освітленні. Розроблений з чудовою пило-і краплестійкістю  і забезпечує відмінні характеристики за рахунок використання фторвмісного покриття.

 

Nikon Z 24-120mm F4 S JMA714DA - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Об'єктиви А також інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет АВС Фото. Розгляньте асортимент та підберіть Об'єктив за низькою ціною? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Nikon і Вам будуть показані всі Об'єктиви Nikon. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Не варто сумніватися як товари. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими фірмами, наприклад Tamron. З'явилися під час підбору Nikon Z 24-120mm F4 S JMA714DA Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлення можна забрати в Мелітополі в потрібні терміни.

Фокусна відстань 24-120 мм
Зумування зум об'єктив
Тип об'єктива стандартний зум
Максимальне значення діафрагми f/4
Мінімальне значення діафрагми f/22
Байонет Nikon Z
Сумісність Nikon
Пелюстки діафрагми 9
Стабілізація зображення Немає
Фокусування автоматичне
Діаметр фільтра 77 мм