Nikon Z 28-75mm f/2.8 JMA717DA

Код товару: С000010907
Фото: Nikon Z 28-75mm f/2.8 JMA717DA

У наявності

Ціна: 40 867 36 695 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Легкий і швидкий, NIKKOR Z 28-75mm f/2.8 — це найтонший зум f/2.8 для фотокамер формату FX, які коли- небудь виробляла Nikon . Цей об’єктив, який охоплює широкий кут до портретної довжини, має яскравий дизайн, який відмінно підходить при слабкому освітленні та контролю глибини різкості, цей об’єктив – універсальність у компактній упаковці.
 
Оптика
- Цей об’єктив, який охоплює ширококутні та короткі фокусні відстані, ідеально підходить для різноманітних ситуацій, зокрема пейзажної, вуличної, портретної, документальної та туристичної зйомки.
- Постійна максимальна діафрагма f/2,8 покращує роботу в доступних умовах освітлення та забезпечує кращий контроль над глибиною різкості для роботи з ефектами вибіркового фокусування.
- Один елемент Super ED та один елемент із надзвичайно низькою дисперсією значно зменшують колірну окантовку та хроматичні аберації у всьому діапазоні масштабування, щоб забезпечити більшу чіткість та передачу кольору.
- Три асферичні елементи використовуються для зменшення сферичних аберацій і спотворення, щоб отримати чітке зображення з точним відтворенням.
- Закруглена дев’ятилепесткова діафрагма забезпечує приємну якість розфокусування, що сприяє використанню малої глибини різкості та методів селективного фокусування.
 
Автофокус
- Кроковий двигун забезпечує швидке та тихе автофокусування, яке ідеально підходить як для фото, так і для відео.
- Використовується конструкція внутрішнього фокусування, коли під час фокусування переміщуються лише внутрішні групи об’єктива, щоб підтримувати загальну довжину об’єктива під час використання та сприяти швидшій швидкості фокусування.
- Мінімальна дистанція фокусування 7,5 дюйма сприяє роботі з об’єктами, які наближаються.
- Фокусове дихання було пригнічено, щоб покращити використання відео та зберегти постійне поле зору під час зміни фокусу.
 
Дизайн
- Вражаюче компактний і легкий дизайн для стандартного зуму f/2,8, цей об’єктив має довжину всього 4,8 дюйма у складеному вигляді та важить на 30% менше, ніж об’єктив NIKKOR Z 24–70 мм f/2,8 S.
- Програмоване кільце керування за замовчуванням налаштовано на ручне фокусування, але його також можна використовувати для керування діафрагмою або компенсацією експозиції.
- Спеціалізований електромагнітний механізм діафрагми забезпечує більшу стабільність контролю експозиції, що особливо корисно під час роботи з високою частотою безперервної зйомки.
- Пило- та вологостійкий корпус об’єктива сприяє використанню об’єктива в поганих умовах. На передній частині об’єктива також є антиобрастання, яке захищає від забруднень, відбитків пальців і бруду та легко очищається.
 
 
 
 

Nikon Z 28-75mm f/2.8 JMA717DA - в каталозі abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші аксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн-супермаркет АВС Фото. З каталогу підберіть Об'єктив за прийнятною ціною? Щоб легше було підібрати Об'єктив, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Nikon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Nikon. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість товарів можна не турбуватися. Товари, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Tokina. З'явилися під час замовлення Nikon Z 28-75mm f/2.8 JMA717DA Питання можна задати нашим фахівцям. Посилання прийде в Кременчуці без затримок.

Фокусна відстань Від 28 до 75 мм
Максимальна діафрагма f/2.8
Мінімальна діафрагма f/22
Кріплення для об'єктива Nikon Z
Покриття формату об’єктива Повнокадровий
Кут огляду 75° до 32° 10'
Мінімальна фокусна відстань Не вказано виробником
Максимальне збільшення 0,34x
Оптичний дизайн 15 елементів у 12 групах
Лопаті діафрагми 9, заокруглений
Тип фокусування Автофокус
Стабілізація зображення Ні
Розмір фільтра 67 мм (спереду)
Розміри (ø x L) 3 x 4,7" / 75 x 120,5 мм
Вага 1,2 фунта / 565 г