Schneider B+W Praktica 58mm UV

Код товару: С000010745
Фото: Schneider B+W Praktica 58mm UV

Нема в наявності

Ціна: 569 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
B+W Praktica UV+ Protect MC 
Ультрафіолетовий світлофільтр Praktica UV + Protect MC. Фільтри B+W Praktica — це топова якість за доступною ціною. UV-фільтр є одним з найпопулярніших захисних фільтрів. Основне його призначення — не пропускати УФ-випромінювання та усувати синюватий відтінок, що виникає при зйомці віддалених об'єктів.
 
   
 
Ультрафіолетові промені практично неможливо розпізнати неозброєним оком, але вони значно погіршують якість фотографій. УФ-промені створюють занадто багато синього відтінку на кольорових фотографіях, а також тьмяного та туманно-білого на чорно-білих зображеннях. Для захисту від дії УФ-променів відмінно підійде світлофільтр B+W Praktica UV MC. Цей фільтр потрібен для зйомок на морському узбережжі або в кам'янистій місцевості, залитій УФ-променями в ясні сонячні дні. 
Світлофільтр не пропускає ультрафіолетові промені, значно покращуючи цим якість одержуваних зображень. Крім того, світлофільтр B+W Praktica UV захищає дорогу оптику від пилу, подряпин і бруду. Він ідеально підходить для організації жанрової зйомки в сонячний день, знімків тварин, природи, пейзажної зйомки в горах і на морі.
Світлофільтри B+W серії Praktica мають двошарове мультипросвітлення МС і виготовлені зі скла Schneider на фірмовому обладнанні на заводі Schneider Kreuznach. В них максимально використано всі унікальні методи та технології B+W.
 
Покриття: MC
Діаметри: 58
Матеріал: скло Schneider
 
 

Schneider B+W Praktica 58mm UV - на сайті магазину abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Фільтри або інші фототовари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із пропозицій Фільтр З вигодами для себе? Щоб правильно підібрати Фільтр, за допомогою зручної навігації. Введіть: Schneider B+W і Вам будуть показані всі Фільтри Schneider B+W. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Nikon. Якщо виникли під час підбору Schneider B+W Praktica 58mm UV Питання можна поставити нашому фахівцю. Доставка проводиться Чернівцях найшвидше.

Покриття: MC
Діаметри: 58
Матеріал: скло Schneider