Rode VideoMic Pro Plus

Код товару: С000011146
Фото: Rode VideoMic Pro Plus

У наявності

Ціна: 11 682 11 558 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   
Rode VideoMic Pro Plus - це вдосконалена модель популярного мікрофона VideoMic Pro, який є спрямованим компактним мікрофоном-гарматою для відеозйомки на підвісі Rycote Lyre з капсулем VideoMic Pro.
Цей мікрофон розрахований для запису звуку з DSLR, відеокамер та інших аудіо записуючих пристроїв.
Завдяки тому, що цей мікрофон оснащений зручним батарейним відсіком з кришкою, він дозволяє швидко замінити акумулятори під час зйомки.
Живлення здійснюється від фірмового літій-іонного акумулятора RODE LB-1, який йде в комплекті, або від двох стандартних батарейок або акумуляторів типу АА, і крім іншого його можна забезпечити живленням через Micro USB кабель, який теж йде в комплекті, наприклад, від зовнішнього акумулятора Powerbank.
За даними виробника на фірмовому акумуляторі мікрофон повинен пропрацювати до 100 годин, при цьому повністю зарядити його можна лише за дві години.
Інтелектуальний енергорежим, за умови зовнішнього підключення живлення, автоматично відключає живлення при від'єднанні мікрофона від камери.
Інтерфейс користувача знаходиться на задній панелі приладу, він дозволяє користувачам контролювати рівні вихідного сигналу та рівні частот з максимальною точністю, забезпечуючи максимальне захоплення аудіосигналу.
Вихідні рівні звуку регулюються від -10 дБ до + 20 дБ, залежно від близькості джерела звуку. Мікрофон оснащений фільтром, що перемикається, для зниження небажаних низькочастотних перешкод в діапазоні від 75 Гц до 150 Гц.
Якісно продумане цифрове управління дозволяє регулювати параметри сигналу, що записується прямо на мікрофоні і зменшувати час, що витрачається в подальшому на постпродакшен і редагування звуку.
Функції цифрового управління (перемикачі) включають: 2-ступінчастий фільтр низьких частот відсікає низькочастотний гул від автомобільного трафіку або від кондиціонера; 3-ступінчастий підсилювач рівня, з функцією +20dB призначений для посилення рівня виходу для запису на DSLR або бездзеркальні фотокамери.
Мікрофон поставляється з вихідним кабелем TRS, що спрощує підключення будь-якого з кабелів SC серії Rodes, що ідеально підходить для будь-якої камери.
Роз'єм 3.5 мм. адаптований під кабель зі штекером, який вкручується в роз'єм, таким чином збільшуючи надійність та жорсткість кріплення кабелю.
Мікрофон встановлюється в роз'єм "гарячий черевик" камери та комплектується якісним вітрозахистом.
Використовуючи спеціальні перехідники, цей мікрофон легко підключити до смартфону.
 
 
 
 
 

Rode VideoMic Pro Plus - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Мікрофони та інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Мікрофон за собівартістю. Щоб не витрачати час на підбір Мікрофон, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Rode і Ви побачите доступні для замовлення Мікрофони Rode. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари з каталогу створені відомими фірмами, наприклад SmallRig. Виникли при покупці Rode VideoMic Pro Plus Запитайте наших фахівців. Замовлення отримаєте Кам'янець-Подільському найшвидше.

Акустичний принцип: лінійний градієнт;
Спрямована схема: суперкардіоїда;
Діапазон частот: 20 Гц до 20 кГц;
Фільтр високих частот: вибирається за 75 Гц, 150 Гц;
Чутливість: -33,6 дБ до 1 В/Па (21,2 мВ при 94 дБ SPL) ± 2 дБ при 1 кГц;
Вихід імпеданс: 200 Ом;
Еквівалентний шум: 14,2 дБА;
Максимальний вихід: SPL 7,72 дБн (при 1 кГц, 1% THD за 1 кОм);
Динамічний діапазон: 118,8 дБ;
Максимальний SPL: 133 дБ SPL;
Ставлення сигнал-шум: 79,8 дБ;
Електроживлення: LB-1;
Індивідуальний літій-іонний акумулятор RØDE (потік 12 мА) 2 батареї типу АА (струм споживання 17 мА) або через порт micro-USB;
Термін служби батареї LB-1 термін служби батареї: більше 100 годин зарядний пристрій;
Мікро-USB-кабель (додається);
Вихідне з'єднання: подвійний моно несиметричний на стерео роз'єм 1/8" / 3,5 мм Розміри 6,7 x 4,4 x 2,6" / 170,0 x 111,0 x 66,0 мм;
Вага: 122 р.