Boya BOYALINK

Код товару: С000011536
Фото: Boya BOYALINK

У наявності

Ціна: 6 652 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Чи правда, що існує бездротовий затискний мікрофон, який можна адаптувати до різних записуючих пристроїв без з’єднувального кабелю? Чи справді існує мікрофон із кліпсою, який може задовольнити потреби однієї команди в записі з різними пристроями? Чи справді існує мікрофон, який може містити всі аксесуари в одній коробці, щоб його було легко брати з собою куди завгодно? Відповідь криється в останній пропозиції від BOYA - BOYALINK, міні-бездротовому мікрофону з кількома адаптерами та бездротовою сумісністю!

Як ми всі знаємо, окрім якості звуку, розрізненість і громіздкість адаптерних кабелів стала основною проблемою для користувачів бездротових мікрофонів. При зйомці на камеру потрібно перейти на вихідний кабель TRS-TRS, а при переході на смартфон – вихідний кабель TRS-TRRS. Більшість цих адаптерних кабелів не можна зберігати разом із мікрофоном у зарядному футлярі, через що їх дуже легко забути та призводить до проблеми «мікрофона в автономному режимі», що суттєво впливає на ефективність запису. Однак BOYALINK чудово вирішує цю больову точку.
 
 
 
Враховуючи час роботи батареї мікрофона, BOYALINK не тільки зберігає компактну та легку конструкцію передавача 12g, але й продовжує термін служби батареї мікрофона. При повному заряді передавач може використовуватися до 10 годин, а в поєднанні з зарядним футляром його можна заряджати двічі, що забезпечує повний час автономної роботи до 30 годин! Крім того, щоб задовольнити різноманітні потреби користувачів, BOYALINK включає різні функції, такі як перемикання режимів M/S моно/стерео та 6-рівневе регулювання посилення, що дозволяє користувачам здійснювати налаштування на льоту під час запису для досягнення балансу між високою якістю звук і ефективний запис.
 
 
 
 
Готовий до використання прямо з футляра. TX і RX автоматично вмикаються та сполучаються один з одним, щойно їх виймають із зарядного футляра.
 
 
 
BOYALINK має вбудований режим зменшення шуму одним дотиком, який використовує новий алгоритм зменшення шуму DSP для ефективного зменшення шуму навколишнього середовища, мінімізації фонового шуму та збереження чіткого, чистого та точного вокалу.
 
 
 
 
Оптимізуючи взаємодію з користувачем, BOYALINK ніколи не поступається якістю звуку. Він може похвалитися частотою дискретизації аудіо 48 кГц і глибиною 16 біт у поєднанні з всенаправленим дизайном, що забезпечує високу чутливість для захоплення кожної деталі звуку. Звук демонструє приємну високочастотну характеристику, багату присутність середніх частот і надійну продуктивність низьких частот, що забезпечує більш виразну звукову сцену. 
 
 
  
 
Заряджайте свій пристрій під час використання. Інтерфейс RX Type-C дозволяє заряджати пристрій і мікрофон під час тривалого використання, що ідеально підходить для промов, прямих трансляцій і зйомок.
 
* Зверніть увагу, що ця функція обмежена використанням лише з роз’ємами Lightning і Type-C.
 
 
 
Контроль рівня посилення 0-6. BOYALINK дозволяє налаштувати рівень посилення мікрофона, що забезпечує оптимальний звук якість у будь-якій ситуації запису.
 
 
 
Можливі функції MONO і STEREO. Моно- та стереофункції BOYALINK забезпечують більшу гнучкість під час постпродакшну.
 
 
 
BOYALINK поставляється з двома передавачами, обидва з яких підтримують всеспрямований звук, що робить їх ідеальними для запису з кількома людьми.
 
 
 
Технологія автоматичної стрибкоподібної зміни частоти, потужний захист від перешкод. BOYALINK використовує вдосконалену бездротову технологію 2,4 ГГц, яка може автоматично перемикати частоти для захоплення чистого звуку в складних умовах. Завдяки радіусу дії 100 м він ідеально підходить для зйомки на дальній відстані поза приміщенням.
 
 
BOYALINK справді досягає «бездротової» функції мікрофона. Задня частина приймача має інноваційний дизайн із застібкою та оснащена трьома типами адаптерів: 3,5 мм TRS, USB-C та iOS Lightning. Прикріпивши перехідники до приймача, вони надійно з’єднаються і навряд чи від’єднаються самі. Завдяки цьому користувачі можуть легко перемикатися між підключенням мікрофона до різних пристроїв, таких як камери, смартфони, планшети та комп’ютери, повністю усуваючи клопоти з адаптерними кабелями.
 
 
 

Boya BOYALINK - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо потрібно купити Мікрофони та інші елементи фототехніки не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн-каталог АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Мікрофон на вигідних умовах. Щоб легко було підібрати Мікрофон, за допомогою фільтрів. Введіть: Boya і Ви побачите доступні для замовлення Мікрофони Boya. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими брендами, наприклад Godox. Якщо виникли при купівлі Boya BOYALINK Запитайте наших професіоналів. Замовлення можна отримати Полтаві без затримок.

Передавач і приймач
Тип трансмісії
Цифрова частота 2,4 ГГц
Модуляція
Цифрова модуляція
Полярний візерунок
Всеспрямований
антена
Керамічна антена
Робочий діапазон (без перешкод)
До 100 м (Це значення перевірено на відкритих місцях без будь-яких перешкод відповідно до стандарту FCC.)
Вихідна потужність РЧ
<10 мВт
Спотворення
<0,01%
АЧХ
20 Гц-20 кГц
Частота дискретизації
48 кГц
Бітрейт
16 біт
Співвідношення сигнал/шум
>85 дБ
Чутливість
-42 дБ
Аудіо вхід
TX: вбудований мікрофонний капсуль
Аудіовихід
RX: аналоговий вихід TRS 3,5 мм, цифровий вихід USB-C і iOS Lightning
Ємність акумулятора
TX:3,7 В/95 мАг; RX: 3,7 В/120 мАг
Вимоги до живлення
Вбудована літій-іонна батарея/контакти для заряджання/ порт зарядки USB-C
Термін служби вбудованої батареї
TX: приблизно 10 годин; RX: Прибл. 6 годин
вага
TX: 12 г; RX:15 г (з адаптером)
Розміри
TX:59x16,2x12,8 мм; RX: 61x18,2x12,8 мм
Робоча температура
від ℃ до +50 ℃
Температура зберігання
-10 ℃ до +50 ℃
Зарядний футляр
Ємність акумулятора
1000 мАг
Час зарядки
Приблизно 1,5 години
Роз'єм зарядки
USB-C
Час для зарядки мікрофона
2 рази (2*TX+1*RX)
вага
99г
Розміри
112x73x33 мм
Робоча температура
від 0 ℃ до +50 ℃
Температура зберігання
-10 ℃ до +50 ℃