Rode Wireless Go II Single

Код товару: С000011836
Фото: Rode Wireless Go II Single

У наявності

Ціна: 9 016 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

     
 
Бездротова мікрофонна система Rode Wireless GO II Single Compact Digital Wireless Microphone System/Recorder (WIGO II SINGLE)
Розширення оригінального Wireless GO з оновленнями, що дають змогу знімати, записувати, неабияк розширений діапазон і гнучкі параметри виведення, система Rode Wireless Go II Single дає змогу відеооператорам, відеоблогерам і мобільним журналістам впевнено та швидко вмикати бездротове аудіо. У їх налаштування незалежно від їхнього рівня досвіду або того, на який пристрій вони записують. Wireless GO II Single ідеально підходить для авторів, яким потрібно записати лише один об'єкт зараз, а пізніше — два об'єкти. Він постачається з одним передавачем і двоканальним приймачем.
 
Завдяки захищеному цифровому передаванню Series IV 2,4 ГГц, простоті використання та вбудованому мікрофону (петличний мікрофон можна придбати окремо) система готова до роботи одним натисканням кнопки; ви можете зосередитися на зніманні, знаючи, що Wireless GO II забезпечує якісний звук на відстані до 200 метрів. Тут немає меню та вибагливих циферблатів, тільки проста функція «вмикай та працюй» і яскравий інформативний РК-екран, що показує те, що тобі потрібно. Коли ви будете готові до більшого, використовуйте супутню програму Rode, щоб отримати доступ до потужного набору функцій і розширеного настроювання параметрів.
 
Оновлення версії II
- Тоді як первісний Wireless GO використовував один канал, версія II являє собою двоканальну систему, здатну одночасно обробляти два передавачі для простого знімання двома людьми з малою затримкою (від 3,5 до 4 мс).
- Використовуйте супутню програму Rode Central (сумісний з Mac, Windows, iOS і Android), щоб розблокувати потужні функції та параметри пристрою — запис вбудованого передавача, настроюваний записування треку безпеки в режимі подвійного моно, відтворення й експорт файлів і багато іншого.
- Через застосунок передавач забезпечує вбудований аудіорекордер, що забезпечує до семи годин нестисненого записування (24 біт/48 кГц WAV) або 24 години запису зі стисненням, що ідеально підходить для безтурботного резервного записування або швидкого та простого способу захоплення. звук від вашого об'єкта. Експортуйте файли в різні формати, як-от MP3 або WAV (16-, 24- або 32-бітні числа з плавальною комою) з інформацією про дату та час, а також з автоматичними маркерами в місцях розриву зв'язку передавач-приймач.
- Оскільки Wireless GO II може працювати з двома передавачами одночасно (один передавач входить до комплекту), він має можливість перемикання між режимами стереофонічного або подвійного монофонічного виведення. Це дає змогу кожному передавачу, а отже, кожному суб'єру записуватися на окремий канал. Як альтернатива сигнал від двох передавачів можна мікшувати разом і записати однаково на лівий і правий канали. Використовуйте застосунок, щоб активувати запис треку безпеки (-20 дБ на правому каналі).
- На додаток до традиційного 3,5-мм аналогового виходу TRS ресивер Wireless GO II має цифровий аудіовихід USB Type-C для роботи як аудіоінтерфейс 24 біт/48 кГц. Його можна під'єднати до комп'ютера за допомогою доданого кабелю USB Type-C — USB Type-A, до порту Lightning мобільного пристрою iOS за допомогою кабелю Rode SC15 або порту USB Type-C ноутбука, iPad Pro. або мобільний пристрій Android з кабелем Rode SC16 (кабелі SC15 і SC16 можна придбати окремо).
- Нова технологія Series IV розширює зону прямої видимості Wireless GO II приблизно до 656 футів (656 футів) проти 230-футової максимальної дальності дії оригінальної моделі Wireless GO. Він також забезпечує підвищену потужність сигналу в багатолюдних бездротових середовищах. Крім того, система призначена для роботи обох передавачів, не впливаючи на характеристики дальності.
 
Особливості RODE Wireless GO II Single:
- Ультракомпактна й універсальна бездротова мікрофонна система з одним передавачем
- Цифрове передавання Series IV на частоті 2,4 ГГц зі 128-бітним шифруванням — кришталево чистий звук на відстані до 200 м (пряма видимість), оптимізований для надзвичайно стабільної роботи в щільних радіочастотних середовищах
- Аналоговий вихід TRS 3,5 мм, цифровий вихід USB-C та iOS — універсальна сумісність із камерами, мобільними пристроями та комп'ютерами
- Вбудований запис — понад 40 годин внутрішньої пам'яті
- Канал безпеки, гнучке регулювання посилення (триступеневий атенюатор із можливістю розширення до 10 ступенів)
- Вбудований перезаряджуваний літій-іонний акумулятор — до 7 годин автономної роботи
- Сумісність із безплатним програмним забезпеченням для подкастингу та стримінгу RØDE Connect
- Повне настроювання пристрою на ходу, доступ до розширених функцій, оновлень прошивки та просте керування файлами через застосунок RØDE Central
- Двоканальний приймач сумісний із додатковим передавачем Wireless GO II
- Розроблений і виготовлений на прецизійних виробничих підприємствах RØDE в Сіднеї, Австралія
 
Характеристики RODE Wireless GO II:
Акустичні та електричні характеристики:
- Акустичний принцип: датчик тиску з попередньою поляризацією
- Діаграма спрямованості: всеспрямований 
- Діапазон частот: 50 Гц – 20 кГц
- Максимальний рівень звукового тиску (мікрофон): 100 дБ SPL (1 кГц на 1 м) dBu
- Максимум вхідний рівень (3,5 мм): 20 дББВ
- Посилення мікрофонного підсилювача: 20 дБ 
- Еквівалентний рівень шуму (за шкалою А): 22 дБА
- Вимоги до живлення: вбудована літій-іонна батарея, що перезаряджається через USB 5 В,0,3 А
- Час роботи: до 7 годин годин
- Аналогові входи: 3,5 мм TRS (вхід петличного мікрофона)
- Аналогові виходи: 3,5 мм TRS
- Дальність передавання: 200 м (пряма видимість)
- Під'єднання до комп'ютера: USB Type-C
- Вимоги до ОС: macOS 10.11 і вище, Windows 7 і вище.
 
Механічні характеристики:
- Вес (г): TX: 30 г RX: 32 г
- Розміри (Д x Ш x В, мм): TX Довжина: 44 Ширина: 45,3 Висота: 18,3 RX Довжина: 44 Ширина: 45,5 Висота: 18,3
   
Комплектація:
1 х двоканальний приймач
1 х передавач
2 х вітрозахист
2 x SC20 (кабель USB-C)
1 x SC5 (кабель TRS 3,5 мм)
1 х сумка для перенесення
 
 
 

Rode Wireless Go II Single - у віртуальному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Мікрофони або інші аксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний маркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Мікрофон з хорошими знижками. Щоб правильно вибрати Мікрофон, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Rode і перед вами відкриються всі необхідні для вас Мікрофони Rode. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Boya. Якщо з'явилися при підборі Rode Wireless Go II Single Запитайте наших фахівців. Відправляємо продукцію в Дніпропетровське у мінімальні терміни.

Полярний візерунок - Всеспрямований
Діапазон частот - 50 Гц – 20 кГц
Максимальний SPL - 100 дБ SPL (1 кГц на 1 м) дБu
Максимальний вхідний рівень (3,5 мм) - -20 дБВ
Посилення передпідсилювача мікрофона - 20 дБ
Еквівалентний рівень шуму (A-зважений) - 22 дБА
Вимоги до живлення - Вбудований літій-іонний акумулятор, що заряджається через USB 5 В, 0,3 А
Час роботи - До 7 годин
Аналогові входи - 3,5 мм TRS (петличний мікрофонний вхід)
Аналогові виходи - 3,5 мм TRS
Дальність передачі - 200 м (пряма видимість)
Підключення до комп’ютера - USB Type-C
Вимоги до ОС - macOS 10.11 вище, Windows 10 і вище