DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case) CP.RN.00000197.04

Код товару: С000012226
Фото: DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case) CP.RN.00000197.04

У наявності

Ціна: 16 935 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
DJI Mic 2 – це компактна, легка та потужна бездротова мікрофонна система, що забезпечує виняткову якість звуку на відстані до 250 метрів. Передавач забезпечує чіткий запис вокалу, навколишніх звуків чи музичних інструментів на професійному рівні. Завдяки вбудованій пам'яті DJI Mic 2 можна використовувати для запису основного або резервного звуку під час запису. Включайте, підключайтеся та записуйте кришталево чистий звук на ходу.
 
DJI Mic 2 готовий до використання прямо з кейсу. Передавачі та приймач з'єднані, заряджені та надійно зберігаються в зарядному чохлі разом із приладдям. Конструкція «все в одному» спрощує перенесення та миттєве використання при повністю заряджених батареях.
 
DJI Mic 2 поставляється з двома передавачами, кожен із вбудованими мікрофонами. Обидва передавачі підтримують всеспрямований звук, що робить їх ідеальними для інтерв'ю з кількома людьми та роботи у невеликих студіях.
 
Мікрофонна радіосистема дозволяє записувати високоякісний професійний звук, точно відтворюючи тон у ширшому діапазоні частот. Записи можна виконувати окремо по кожному каналу або два канали можна об'єднати для гнучкості постобробки.
 
Сенсорний дисплей ресивера забезпечує легкий доступ до вибору каналу, налаштування входу/виходу та інших важливих операцій. Обидва передавачі оснащені 14-годинною вбудованою пам'яттю (8 ГБ) для запобігання пропаданню, втрати аудіокадрів та інших проблем.
 
Насолоджуйтесь необмеженими можливостями творчості завдяки стабільній бездротовій передачі. Дальність передачі звуку до 250 м підтримується у відкритих безперешкодних умовах без перешкод. Це відповідає потребам звичайних сценаріїв, таких як пряма трансляція, студії та запис на відкритому повітрі.
 
За допомогою вбудованого заднього затискача або магнітів можна прикріпити передавач до всього, що ви носите. Вага передавача 28 грамів, тому носити його зручно та легко.
 
За допомогою адаптера «гарячий черевик» прикріпіть ресивер до дзеркальної камери, бездзеркальної камери або кронштейна для смартфона та знімайте бездоганні кадри, що відповідають звуку.
 
Ресивер оснащений портами USB-C, Lightning та 3,5 мм TRS, що робить його сумісним з основними смартфонами, камерами та ноутбуками.
 
Завдяки чохлу для зарядки, що входить в комплект, ви зможете менше турбуватися про рівень заряду батареї. Приймач і передавачі можна заряджати в чохлі. Час роботи кожного передавача та приймача складає 6 годин, яке можна збільшити до 18 годин за допомогою зарядного чохла.
 
 

DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case) CP.RN.00000197.04 - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Мікрофони А також інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний магазин abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Мікрофон на кращих умовах. Щоб не витрачати час на вибір Мікрофон, за допомогою наших фільтрів. Введіть: DJI і Ви побачите, які доступні для замовлення Мікрофони DJI. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад SmallRig. Виникли при замовленні DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + Charging Case) CP.RN.00000197.04 Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлення можна забрати в Нікополі у стислі строки.

Призначення Для фото/відео камер, мобільних пристроїв
Формат звуку Моно
Спрямованість Всеспрямований
Частотна характеристика 50 Гц - 20 кГц
Чутливість Від -12 дБ до +12 дБ
Співвідношення сигнал / шум 21 дБ
Живлення Передавач: вбудований акумулятор
Приймач: вбудований акумулятор
Час роботи від батарей 6 годин
Тип підключення Бездротовий
Роз'єм USB Type-C, 3.5 мм mini-Jack, Lightning
Комплектація 1 x Приймач
2 x Передавач
1 x Кейс для заряджання та зберігання
1 x Аудіокабель для камери (3,5 мм TRS)
1 x Адаптер для мобільного телефону (Type-C)
1 x Адаптер для мобільного телефону (Lightning)
2 x Вітрозахист
2 x Магніт із затискачем
1 x Чохол для перенесення мікрофона
1 x Зарядний кабель
Розміри Приймач: 54.2 x 28.4 x 22.5 мм / Передавач: 46.1 x 31 x 21.8 мм
Вага Приймач: 28 г / Передавач: 28 г