Nikon Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR JMA706DA

Код товару: С000010568
Фото: Nikon Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR JMA706DA

У наявності

Ціна: 7 999 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Nikon NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR

Завдяки широкому байонету Z від Nikon робити знімки за допомогою цього об'єктиву для бездзеркальних фотокамер формату DX можна з різних положень, від ширококутного до портретного, зберігаючи максимальну деталізацію, глибину та безліч колірних відтінків. Покажіть усім, наскільки чудово красиве ваше місто. Зробіть природні групові знімки або ведіть репортажну зйомку, щоб відобразити чудовий момент. Спробуйте об'єктив у відео: чіткість і різкість зображення приємно порадують вас.
 
У гущавині подій
У ширококутному положенні об'єктив чудово підходить для зйомки в умовах обмеженого простору. Мінімальна відстань 0,2 м фокусування дозволяє чітко фокусуватися на деталях поблизу.
 
 
Щирі емоції
Навіть при недостатньому освітленні ви зможете відобразити емоції та рухи, нічого не втративши. М'який бок виділить об'єкти зйомки на красиво розмитість фону.
 
 
Чудове відео
Цей об'єктив дозволяє легко переходити від широкого кута до великих планів. Відеоролики роздільною здатністю 4K виходять різкими та чіткими навіть при зйомці на ходу.
 
Об'єктив NIKKOR Z чудово поводиться незалежно від того, знімаєте ви фото чи відео. Вбудована система стабілізації в об'єктиві дозволяє знімати з витримками на 4,5 ступені довше, ніж без неї. При цьому фокусування виконується швидко та майже безшумно.
 
ПОВНИЙ КОНТРОЛЬ
Безшумне кільце керування можна використовувати для налаштування параметрів основних функцій, у тому числі ручного фокусування (за замовчуванням), керування діафрагмою (ідеально для ефектів появи та зникнення під час зйомки відео) або корекції експозиції.
 
Тепер ви не пропустите жодного чудового кадру. Безкнопковий паркувальний механізм об'єктива працює швидко та просто. Для втягування або витягування об'єктива достатньо повороту кільця масштабування.
 
КОМПАКТНИЙ
Цей зум-об'єктив для бездзеркальних фотокамер формату DX важить лише 135 г і у втягнутому стані майже не виступає з корпусу фотокамери. Втягнутий об'єктив фіксується та надійно утримується на місці.
 
 
 
 

Nikon Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR JMA706DA - на сайті магазину abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас електронний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та виберіть Об'єктив З вигодами? Щоб не витрачати час на вибір Об'єктив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Nikon і перед вами будуть Об'єктиви Nikon. У нас вибрати фототовари найпростіше. Не варто сумніватися як товари. Вироби, які можна купити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Carl Zeiss. З'явилися під час замовлення Nikon Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR JMA706DA Запитайте наших фахівців. Товари отримаєте Бердянське без затримок.

Тип об'єктива Стандартний Zoom
Модель DX 16-50 mm f/3.5-6.3 VR
Функції та можливості Оптична стабілізація
Діаметр фільтра, мм 46
Розмір матриці APS-C
Фокусна відстань 16-50
Кути огляду 83°-30° 30'
Габарити 70x32 мм
Матеріал корпусу  Метал, Пластик
Конструкція 9 елементів у 7 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м 0,2
Мінімальна діафрагма f/16
Кількість пелюсток діафрагми 7
Вага, кг 0,135
Кріплення об'єктива (байонет) Nikon Z
Максимальна діафрагма f/3.5 - 6.3
Гарантія, міс. 24
Комплект поставки Документація, Задня кришка об'єктива, Передня кришка об'єктива
Привід автофокусування Так
Країна-виробник Тайвань
Габарити в упаковці (ВхШхГ), см 10x13x13
Вага в упаковці, кг 0,351
Артикул JMA706DA
Штрихкод 4960759900159