3 Legged thing Jay Matte Black (JAYKIT-ADARK) відеоштатив карбоновий

Код товару: С000011679
Фото: 3 Legged thing Jay Matte Black (JAYKIT-ADARK) відеоштатив карбоновий

У наявності

Ціна: 31 641 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Штатив Jay із вуглецевого волокна на трьох ніжках із базою швидкого вирівнювання та системою рідинної головки AirHed Cine-A включає ніжки штатива Jay із 5 секцій із вуглецевого волокна та рідинну головку AirHed Cine-A, яка має ковзну базову пластину, сумісну з Arca-Swiss. Голова з плоскою основою має фіксоване панорамування та нахил опору та встановлюється на ніжки штатива з вирівнювальною основою, яка має плавне регулювання опору. Система має діапазон висоти від 7,72 до 47,56 дюймів і підтримує до 22 фунтів камери та камери.
 
Ця комбінація дозволяє швидко компенсувати нерівності поверхні за допомогою вирівнюючої основи ніжок штатива. Система має загалом три бульбашкові рівні, а плоска основа AirHed дозволяє рідинній головці сидіти нижче, ніж якби це була рідинна головка з чашею, коли вона встановлена ​​на інших платформах, таких як повзунки та автомобільні кріплення. Ніжки штатива Jay мають восьмишарову конструкцію з вуглецевого волокна, і кожну ніжку можна від'єднати від вирівнюючої основи для використання як монопод або кронштейн стріли. Додаткові аксесуари дають змогу перетворити вирівнювальну основу на хай-хет, щоб робити знімки з надзвичайно низьким кутом за допомогою AirHed Cine.
 
 
 
 

3 Legged thing Jay Matte Black (JAYKIT-ADARK) відеоштатив карбоновий - на надійному сайті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Штативи та інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний каталог abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Штатив за економною ціною? Щоб правильно вибрати Штатив, за допомогою зручної навігації. Введіть: 3 Legged thing і перед вами відкриються всі необхідні для вас Штативи 3 Legged thing. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не хвилюватися. Вся фототехніка з нашого каталогу створені лідируючими компаніями, наприклад Benro. З'явилися під час підбору 3 Legged thing Jay Matte Black (JAYKIT-ADARK) відеоштатив карбоновий Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Посилання прийде в Броварах у мінімальні терміни.

Голова
Діапазон панорамування
360°
Незалежний замок Pan
Так
Бічний нахил
Жодного
 
Загальний
Закрита довжина
15,9" / 40,5 см
вага
3,11 фунтів / 1,41 кг
 
Ноги
Незалежне розведення ніг
Так
Секції ніг
5
Діаметр ніжки
1"/26 мм
0,6"/14 мм
Бульбашковий рівень
Так
Особливості ніг
Гумовий, знімний
 
Знімний монопод
Максимальна робоча висота
45,0" / 114,4 см
Секції ніг
5
Особливості стопи монопод
Знімна, гумова