3 Legged thing Punks Brian 2.0 Matte Black (BRIANDARK2.0) штатив карбоновий

Код товару: С000011681
Фото: 3 Legged thing Punks Brian 2.0 Matte Black (BRIANDARK2.0) штатив карбоновий

У наявності

Ціна: 11 741 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Штатив Brian 2.0 з вуглецевого волокна з кульовою головкою AirHed Neo 2.0 від 3 Legged Thing є частиною серії штативів Punks і тепер був перероблений із додатковими функціями для більшої універсальності. Починаючи з міцної вантажопідйомності 30 фунтів і кульової головки AirHed Neo 2.0 типу Arca, Brian 2.0 має три знімні ніжки, які можна використовувати як монопод, стрілу або палицю для селфі в поєднанні з аксесуарами, які можна придбати окремо. Додавши окремо доступні ніжки для штатива Vanz, Brian 2.0 можна перетворити на настільний штатив.
 
Пластина Tri-Mount була покращена та має три порожнисті шпори для кріплення аксесуарів, а кріплення з різьбою 1/4"-20 на куполі дозволяє прикріпити кронштейн або шпильку аксесуарів для встановлення монітора, мікрофона, світлодіодного світильника або Інші аксесуари Вагомі ергономічні поворотні шарніри забезпечують нижчий центр ваги для кращої стабільності. Легкі ніжки з вуглецевого волокна мають незалежне розведення ніжок і три кути фіксації, що дозволяє легко вирівнювати штатив на нерівній місцевості. Цей універсальний штатив для подорожей найвища модель у серії Punks, але важить лише 3,7 фунтів і має зворотні складні ніжки, які забезпечують компактну довжину в складеному вигляді 16,5 дюймів, що дозволяє легко зберігати або носити з собою, куди завгодно.
 
- Три знімні ніжки перетворюються на монопод, штангу або палицю для селфі
- Перетворюється на настільний штатив із додаванням ніжок для штатива Vanz 3LT (продаються окремо)
- Покращена конструкція та збільшена стабільність опорних з’єднань
- Вагові суглоби ніг знижують центр ваги для підвищення стабільності
- Знімна, двостороння центральна колона
- 3 позиції фіксації ніг: 23-, 55- і 80°
- Удосконалена пластина Tri-Mount має три порожнисті шпори для кріплення аксесуарів
- 1/4"-20 Кріплення аксесуарів на куполі штатива
- Сумісна з Arca кулькова головка AirHed Neo 2.0
- Нові антиротаційні прокладки Chicken Lips покращують силу та стабільність ніг
- Знімні гумові ніжки штатива для максимальної стабільності
 
 
 

3 Legged thing Punks Brian 2.0 Matte Black (BRIANDARK2.0) штатив карбоновий - в інет-маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Штативи або інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Штатив на вигідних умовах. Щоб швидко підібрати Штатив, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: 3 Legged thing і Ви побачите список з Штативи 3 Legged thing. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими фірмами, наприклад Novoflex. Якщо виникли під час вибору 3 Legged thing Punks Brian 2.0 Matte Black (BRIANDARK2.0) штатив карбоновий Питання можна задати нашим фахівцям. Посилку отримаєте Тернополі в швидкі терміни.

Тип голови
Кульова голова
Гвинт кріплення камери
1/4"
Швидкоз’ємна пластина
Arca-Type
Вантажопідйомність
30 фунтів / 13,6 кг
Максимальна робоча висота
73,2" / 185,9 см
Мінімальна робоча висота
7,4" / 18,8 см