Nikon Z 40mm f/2.0 JMA106DA

Код товару: С000011744
Фото: Nikon Z 40mm f/2.0 JMA106DA

У наявності

Ціна: 10 746 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
 
Зверніть увагу на об'єкт зйомки за допомогою м'якого розмиття фону. Широкий байонет Z та 9-пелюсткова закруглена діафрагма f/2 забезпечують боке, завдяки якому ваші зображення дійсно стануть особливими. Досягти художньої досконалості ще ніколи не було так просто.
 
Від портретів до серій кадрів крупним планом відеоінструкції – цей об'єктив забезпечує фантастичну різкість навіть на малій відстані до об'єкта. Мінімальна дистанція фокусування, яка становить лише 0,29 м, забезпечує різкий фокус, навіть якщо фотокамера знаходиться на відстані лише 29 см від об'єкта.
 
Знімаєте відео? Цей об'єктив з фіксованою фокусною відстанню 40 мм забезпечує надзвичайно високу деталізацію знятих епізодів та безшумне фокусування. Ефект дихання фокусу практично відсутній, тому можна регулювати фокус без помітного впливу на кут огляду кадру.
 
Завдяки надзвичайно тихому кроковому мотору та додатковому світлу, зібраному байонетом Z, фокусування виконується швидко, точно та безшумно. Це чудовий варіант для фотографій, а ще найкращий для відео: ви можете використовувати всі переваги бездоганної системи автофокусування фотокамери Z без створення звуків фокусування, які можуть зіпсувати важливий момент або сцену.
 
У разі використання на повнокадровій бездзеркальній фотокамері серії Z цей об'єктив з фіксованою фокусною відстанню забезпечує стандартний кут огляду 40 мм. Це ідеальний варіант для реалістичних портретів, відео блогів та інтерв'ю.
При використанні на бездзеркальній фотокамері формату DX серії Z цей об'єктив із фіксованою фокусною відстанню забезпечує кут огляду 60 мм. Це ідеальний варіант для портретів і великих планів на весь кадр.
Цей об'єктив є досить компактним, щоб під час подорожі носити його в кишені куртки або тримати на фотокамері. Ведіть фотографію від стегна, записуйте відео на ходу. Ви завжди будете готові.
Цей зручний об'єктив обладнаний кільцем керування, яке можна використовувати для плавного та безшумного регулювання фокусу, діафрагми, корекції експозиції або ISO.
Знімайте щодня. Знімайте бездоганно. Завдяки повній герметизації об'єктив NIKKOR Z 40mm f/2 захищений від потрапляння пилу та крапель води. Так що ви можете досліджувати світ у будь-яку погоду.
 
 

Nikon Z 40mm f/2.0 JMA106DA - в електронному магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Об'єктиви або інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-супермаркет АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Об'єктив за низькою ціною? Щоб максимально просто підібрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Nikon і перед вами будуть усі Об'єктиви Nikon. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. За якість запчастин можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Laowa. З'явилися при виборі Nikon Z 40mm f/2.0 JMA106DA Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товари можна забрати в Львові якомога швидше.

ип об'єктиву Ширококутний
Формат Повний кадр
Байонет Nikon Z
Фокусування Автофокус
Фокусна відстань 40 мм
Мінімальна дистанція фокусування 0.29 м
Світлосила f/2
Тип двигуна Кроковий мотор
Оптична схема 6 елементів у 4 групах
Стабілізатор зображення Ні
Пило-вологозахист Ні
Внутрішнє фокусування Так
Діаметр фільтра 52 мм
Комплектація Об'єктив Nikon Z 40mm f/2
52мм кришка для об'єктиву Nikon LC-52B
Задня кришка для об'єктиву Nikon LF-N1
Розміри 70 x 45.5 мм
Вага 170 г