Nikon Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S JMA716DA

Код товару: С000011873
Фото: Nikon Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S JMA716DA

У наявності

Ціна: 98 425 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   
Чудова різкість у всьому кадрі. Лінзи Nikon зі скла ED та Super ED виключають хроматичну аберацію від центру до країв зображення навіть під час зйомки з максимально відкритою діафрагмою або зблизька.
 
Ефективна система придушення вібрацій, еквівалентна 5,5 ступеня, дозволяє знімати з рук, використовуючи довшу витримку і не жертвуючи різкістю. Мінімальна відстань фокусування складає всього 0,75 м у ширококутному положенні і 0,98 м при максимальній фокусній відстані.
 
Антибликове покриття ARNEO і нанокристалічне покриття Nano Crystal Coat зводять до мінімуму відблиски, двоїння зображення та коматичне засвічення, перешкоджаючи випадковому попаданню світлових променів в об'єктив. Виняткова чіткість по всьому кадру навіть за контрового освітлення.
 
Під час зумування центр ваги об'єктива не зміщується, дозволяючи точно кадрувати зображення від ширококутного до телефото. Він ідеально підходить для відеозйомки зі стабілізатора.
 
Птах на гілці. Літак. При зумуванні об'єктив не втягується і не висувається спонтанно. Вам навіть не потрібно його фіксувати. Просто спрямуйте фотокамеру і зробіть знімок!
 
Надзвичайно малий кут повороту кільця зумування (всього 80 °) дозволяє переходити з ширококутного в максимальне положення телефото одним рухом. Ви не пропустите жодного кадру.
 
Для кілець зумування та фокусування підібрано комфортний крутний момент. Тонке безшумне кільце управління зручно розташоване та керується одним пальцем, дозволяючи змінювати діафрагму, корекцію експозиції або ISO.
 
"Дихання фокусу" практично відсутнє, тому налаштування фокусу не вплине на кут зору. Легке стабільне керування діафрагмою допомагає змінювати експозицію у будь-який момент зйомки сюжету.
 
Ведення об'єкта, замір експозиції, брекетинг та багато іншого — до ваших послуг широкий вибір функцій, які можна призначити двом кнопкам Fn на об'єктиві. Користувачі цифрових дзеркальних фотокамер Nikon вже оцінили гнучкі можливості, які надають ці кнопки.
 
 
 

Nikon Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S JMA716DA - в інет-каталозі abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Об'єктиви або інші елементи фотототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний магазин АВС Фото. Виберіть із асортименту Об'єктив за низькою ціною? Щоб точно підібрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Nikon і перед вами будуть Об'єктиви Nikon. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фотоаксессуари, які є у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Sony. Виникли при виборі Nikon Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S JMA716DA Питання можна уточнити у наших менеджерів. Посилання прийде в Вінниці без затримок.

Тип об'єктива Телеоб'єктив
Формат Повний кадр
Байонет Nikon Z
фокусування Автофокус
Фокусна відстань 100 - 400 мм
Кратність зуму 4x
Мінімальна дистанція фокусування 0.75 м
Світлосила f/4.5 - f/5.6
Тип мотора Кроковий мотор
Оптична схема 25 елемент в 20 групах
Стабілізатор зображення Так
Пило-вологозахист Так
Внутрішнє фокусування Так
Діаметр фільтра 77 мм
Комплектація Об'єктив Nikon Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR S
77mm кришка для об'єктива Nikon LC-77B
Задня кришка для об'єктива Nikon LF-N1
Бленда HB-103
Чохол CL-C3
Розміри 98 x 222 мм
Вага 1.435 кг