Nikon Z 26mm f/2.8

Код товару: С000011875
Фото: Nikon Z 26mm f/2.8

У наявності

Ціна: 20 695 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

     

Втілюйте наймасштабніші задуми завдяки невеликому світлосильному об'єктиву з фіксованою фокусною відстанню, широким кутом огляду та повним охопленням кадру. Завдяки об'єктиву-"млинцю" NIKKOR Z 26mm f/2.8 ви зможете творчо підійти до кожного кадру і робити виразні знімки з неповторних ракурсів.
 
NIKKOR Z 26mm f/2.8 - це нове слово у ненав'язливих об'єктивах. Компактна модель з фіксованою фокусною відстанню важить близько 125 г і досягає завдовжки близько 23,5 мм. Ви навіть не помітите її присутності. Якщо ви любите вуличні фотографії або ситуативні портрети, не переживайте: розмір об'єктива не відлякуватиме ваших моделей. Вони навіть не помітять.
 
Ширококутний об'єктив з фокусною відстанню 26 мм дозволить робити фото та відео з більш масштабними краєвидами. Ви також зможете знімати з нових цікавих ракурсів у тісних місцях. Якщо вашу увагу привернуть дрібні деталі, скористайтеся мінімальною дистанцією фокусування. Так ви наблизите об'єктив і зробите знімок на відстані всього 20 см від об'єкта.
 
Навіть бленда, що входить у комплект, не збільшує об'єм цього об'єктиву-"млинця" з фокусною відстанню 26 мм. Ви можете не знімати бленду, щоб захистити передній елемент, і об'єктив все одно легко поміститься у вашу сумку. Крім того, ви можете відкрити нові горизонти для творчості під час зйомки просто прикріпивши фільтри до бленди діаметром 52 мм.
 
NIKKOR Z 26mm f/2.8 є найтоншим повнокадровим ширококутним об'єктивом у лінійці Nikon Z, але металевий байонет надає йому переконливої надійності. Крім того, повна герметизація об'єктива та кожної його рухомої частини забезпечують захист від потрапляння пилу та крапель води.
 
Цей повнокадровий об'єктив-"млинець" не розчарує вас при відеозйомці чи то відеоблогів, чи важливих моментів. Завдяки охопленню широкого поля зору та пригніченому ефекту "дихання" фокусу ви можете знімати чудові кадри. Використовуйте цей об'єктив для будь-якої зйомки – від ширококутних композицій до інтерв'ю, що передають справжню атмосферу місця.
 
Світлосильний об'єктив-"млинець" з фокусною відстанню 26 мм допоможе зробити оригінальний кадр, яким би швидкоплинним не був момент. А завдяки настроюваному кільцю управління ви зможете адаптувати об'єктив до власного способу зйомки. Його можна використовувати для регулювання ISO, налаштування діафрагми, корекції експозиції та інших цілей.

Nikon Z 26mm f/2.8 - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Об'єктиви та інші елементи фототехніки не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив зі знижками? Щоб точно підібрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Nikon і перед вами будуть усі Об'єктиви Nikon. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Не варто сумніватися як товари. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Tokina. З'явилися під час підбору Nikon Z 26mm f/2.8 Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлення отримаєте Дніпропетровське в необхідні терміни.

Тип об'єктива Ширококутний
Формат Повний кадр
Байонет Nikon Z
фокусування Автофокус
Фокусна відстань 26 мм
Мінімальна дистанція фокусування 0.2 м
Світлосила f/2.8
Тип мотора Кроковий мотор
Оптична схема 8 елементів в 6 групах
Стабілізатор зображення Ні
Пило-вологозахист Так
Внутрішнє фокусування Ні
Діаметр фільтра 52 мм
Комплектація Об'єктив Nikon Z 26mm f/2.8
Кришка об'єктива LC-K108 (передня кришка)
Кришка об'єктива LF-N1 (задня кришка)
Бленда об'єктиву HB-N111
Розміри 23.5 x 70 мм
Вага 125 г