Nikon Z DX 24mm f/1.7 S JMA109DA

Код товару: С000011968
Фото: Nikon Z DX 24mm f/1.7 S JMA109DA

У наявності

Ціна: 11 940 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      
 
Компактний об’єктив із фіксованою фокусною відстанню 24 мм
Широкий, але не занадто: цей об’єктив формату DX із фокусною відстанню 24 мм забезпечує кут огляду, еквівалентний фокусній відстані 36 мм на повнокадровій фотокамері (FX). Він створить природну перспективу, яка чудово підійде для зйомки пейзажів і портретів, вуличної зйомки тощо. Цей об’єктив із фокусною відстанню стане чудовим доповненням до стандартного об’єктива зі змінною фокусною відстанню завдяки своїй універсальності, реалістичним кольорам, високій різкості та казковому ефекту боке.
 
Класична та універсальна перспектива
Використовуйте об’єктив із фіксованою фокусною відстанню NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 разом із фотокамерою Nikon Z DX, щоб максимально наблизитися до класичної перспективи формату 35 мм і забезпечити неперевершену гнучкість кадрування. Підійдіть ближче й заповніть кадр об’єктом зйомки або залишайтеся на місці, щоб додати елементи фону та створити зображення з більшим контекстом.
 
Ефектне боке для створення глибини
Форми, кольори, світло: легко розмивайте фон завдяки об’єктиву з фіксованою фокусною відстанню та широкою діафрагмою й природному ефекту боке. Знімайте з максимально відкритою діафрагмою за значення f/1,7, щоб об’єкти й портрети виділялися на фоні, або надайте фотографіям і відео справжнього відчуття глибини.
 
Чіткі знімки в умовах слабкого освітлення
Великий байонет Z і широка діафрагма f/1,7 пропускають більше світла, щоб ви могли налаштувати низьке значення ISO і робити чіткі та якісні знімки навіть за слабкого освітлення. Ви також можете використовувати коротші витримки, щоб зафіксувати рух і зберегти потрібну яскравість на вражаючих знімках буденного життя.
 
Креативні великі плани
Якщо ви хочете проявити креативність, зафіксувавши всі деталі об’єкта, цей 24-міліметровий об’єктив із фіксованою фокусною відстанню вас не розчарує. З короткою мінімальною дистанцією фокусування лише 0,18 м можна отримати різкий фокус, навіть якщо передня частина цього об’єктива знаходиться на відстані лише 12,4 см від об’єкта зйомки! Створюйте знімки, які одразу захоплять увагу, завдяки надмалій глибині різкості, можливій завдяки діафрагмі f/1,7.
 
Ідеальний варіант для відео
Завдяки перспективі, наближеній до класичної 35-міліметрової фокусної відстані, якій надають перевагу кінематографісти, цей чудовий невеликий об’єктив із фіксованою фокусною відстанню також відмінно підходить для відео. Він надзвичайно тихий, а ефект «дихання» фокусу зменшено, щоб запобігти зсуву кута огляду під час запису. Крім того, ви можете використати всі переваги короткої мінімальної дистанції фокусування, щоб навіть найменші деталі відзнятого епізоду вирізнялись високою якістю.
 
Компактний формат
Кохання з першого погляду! Об’єктив NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 для фотокамери Nikon Z важить всього 135 г (прибл.), тому не додасть незручностей під час подорожей до ваших улюблений місць. Крім того, завдяки компактному розміру цього об’єктива з фіксованою фокусною відстанню ви зможете легко випробувати нові ракурси.
 
Стійкий до потрапляння пилу та крапель води
Мінлива погода та запилені місця зйомки більше не проблема! Цей компактний об’єктив із фіксованою фокусною відстанню готовий до випробувань. Надійне ущільнення захистить його від пилу й крапель води.
 
Сумісна з фільтрами бленда об’єктива в комплекті
Використовуйте елегантну бленду, щоб захистити передній елемент об’єктива та запобігти появі ореолу або відблиску під час зйомки. Втілюйте свої творчі ідеї: до бленди або – якщо ви її не використовуєте – об’єктива можна приєднати 46-міліметрові фільтри.
 
      
 
 
 
 

Nikon Z DX 24mm f/1.7 S JMA109DA - в інет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Об'єктиви або інші елементи фотототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Об'єктив зі знижками? Щоб максимально просто підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Nikon і Ви побачите доступні для замовлення Об'єктиви Nikon. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Tokina. Якщо з'явилися при підборі Nikon Z DX 24mm f/1.7 S JMA109DA Запитайте нашого менеджера. Відправляємо продукцію в Слов'янське максимально швидко.

Тип об'єктива Ширококутний
Модель Z DX 24 mm f/1.7
Функції та можливості Захист від вологи та пилу
Діаметр фільтра, мм 46
Фокусна відстань 24
Кути огляду 61°
Габарити 70х40 мм
Конструкція 9 елементів у 8 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м 0,18
Мінімальна діафрагма f/11
Кількість пелюсток діафрагми 7
Вага, кг 0,135
Кріплення об'єктива (байонет) Nikon Z
Максимальна діафрагма f/1.7
Гарантія, міс. 24
Комплект поставки Бленда об'єктива, Задня кришка об'єктива LF-N1, Кришка об`єктива LC-46B
Привід автофокусування Так