Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II SEL1635GM2

Код товару: С000012029
Фото: Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II SEL1635GM2

У наявності

Ціна: 91 650 90 744 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Об’єктив Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II забезпечує динамічні ширококутні перспективи з надзвичайною роздільною здатністю й ефектом боке, повністю розкриваючи швидкість і технічні характеристики передових камер. Незрівнянне АФ цього найкомпактнішого й найлегшого у своєму роді об’єктива надає значні переваги для фото- й відеозйомки.
 
Висока роздільна здатність забезпечує відмінну деталізацію по всій площині зображення в діапазоні фокусної відстані 16–35 мм, навіть якщо діафрагму максимально відкрито. П’ять асферичних елементів містять три елементи XA, а ефективний контроль аберацій забезпечує високу роздільну здатність і виразний ефект боке.
 
Максимальна діафрагма f/2.8, інноваційна оптична конструкція і вдосконалена 11-пелюсткова діафрагма дають змогу створювати плавний і красивий ефект боке. Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II також забезпечує виняткові знімки великим планом із мінімальною фокусною відстанню 0.22 м в усьому діапазоні та з максимальним збільшенням 0.32x. Робіть динамічні знімки з близької відстані, а глибокий ефект боке додасть їм виразності.
 
Зменшення ефектів "дихання" та зсуву фокуса, а також зсуву осі під час збільшення сприяє плавній відеозйомці, а високодинамічні лінійні приводи (XD) і вдосконалена діафрагма знижують шум і вібрацію. Центр ваги зміщується зовсім трохи, тому об’єктив чудово підходить для стабільної зйомки з рук, і вам не потрібно повторно налаштовувати його після зміни параметрів масштабування, коли використовується підвіс.
 
В об’єктиві Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II використовується механізм плаваючого фокуса, зокрема чотири оригінальні лінійні приводи XD й точне керування об’єктивом, що збільшує швидкість АФ до 2 разів.
 
Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II – найменший і найлегший у світі об’єктив f/2.8 зі змінною фокусною відстанню 16–35 мм, він забезпечує надзвичайну якість зображення завдяки елементам XA і склу наднизького розсіювання в удосконаленій оптичній конструкції.
 
Перемикач ON/OFF і перемикач блокування забезпечують гнучкість керування діафрагмою, а дві кнопки утримування фокуса надають зручний доступ для горизонтальної або вертикальної зйомки. Кнопкам утримування фокуса можна призначати функцію з основного меню. Усі шви герметично закриті, кнопки й перемикачі мають силіконові прокладки, а гумове кільце ущільнює кріплення об’єктива для захисту від пилу й вологи.
 
 
 

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II SEL1635GM2 - на сайті abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви А також інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto. Розгляньте каталог та виберіть Об'єктив за вигідною ціною? Щоб легко було підібрати Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Sony і Ви побачите, які доступні для замовлення Об'єктиви Sony. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Laowa. З'явилися під час замовлення Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II SEL1635GM2 Питання можна уточнити у наших фахівців. Фототехніку отримаєте Львові своєчасно.

Тип об'єктива Ширококутний
Формат Повний кадр
Байонет Sony E
фокусування Автофокус
Фокусна відстань 16 - 35 мм
Кратність зуму 2x
Мінімальна дистанція фокусування 0.22 м
Світлосила f/2.8
Тип мотора Лінійний двигун
Оптична схема 15 елементів в 12 групах
Стабілізатор зображення Так
Пило-вологозахист Так
Внутрішнє фокусування Так
Діаметр фільтра 82 мм
Комплектація Об'єктив Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II (SEL1635GM2)
82мм кришка для об'єктива ALC-F82S
Задня кришка для об'єктива ALC-R1EM
Бленда ALC-SH177
Чохол
Розміри 87.8 x 111.5 мм
Вага 547 г