Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift (Canon RF) VE1545RF

Код товару: С000012220
Фото: Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift (Canon RF)  VE1545RF

У наявності

Ціна: 48 561 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Laowa 15mm f / 4.5 Zero-D Shift
 
Об'єктив Laowa 15mm f / 4.5 Zero-D Shift - в даний час це самий ширококутний в світі об'єктив для повнокадрових камер. Кількість зсуву становить ± 11 мм. Об'єктив ідеально підходить для архітектурна та інтер'єрна фотографія. Можна зафіксувати високі будівлі в виправленому ракурсі легко.
 
Об'єктив ідеально підходить для архітектурної та інтер'єрної фотографії.
Ширша перспектива пропонує більше гнучкості і для фотографів при зйомці архітектури та інтер'єрів, коли простір обмежений і немає можливості відійти далі
 
Величина зсуву ± 11 мм 15 мм f / 4.5 Zero-D Shift дозволяє фотографу взяти під контроль перспективу або розширити кут огляду, для подальшого зшивання декількох зображень.
 
Гігантський огляд дозволяє об'єктиву зміщуватися на +/- 8 мм в повнокадрових камерах, також може використовуватися на камерах середнього формату (наприклад, Fujifilm GFX / Hasselblad X1D)
 
Максимально можливе зміщення для повнокадрових камер по вертикалі складає ± 11 мм для полнокадровой камери і ± 8 мм для середнього формату. В даний час це саме ширококутне покриття об'єктива в світі. Canon 17 мм f / 4 TS-E дуже популярний серед спільноти GFX, очікуйте даний об'єктив також піде до того ж.
 
Об'єктив Laowa 15mm f / 4.5 Zero-D Shift - входить в серію Laowa Zero-D., Це означає, що всі прямі лінії не будуть збережені тільки прямими - ніяких але !.
 
Чудова якість зображення 15mm f / 4.5 Zero-D Shift заслуга оптичної системи, яка складається з 17 елементів в 11 групах, плюс по 2 асферичні елементи. Також було застосовано нове покриття лінз для значного зменшення хроматичних ефектів, аберацій, відблисків і ореолів.
 
Мінімальна відстань фокусування 15mm f / 4.5 Zero-D Shift - 20 см, так що дуже легко створювати макро фотографії.
 
Функція обертання на 360 градусів дозволяє фотографам змінити напрямок зсуву, обертаючи механізм в об'єктиві. Об'єктив знімає кожні 15 °. Ця особливість допомагає фотографам знімати як в пейзаж, так і портрет.
 
Характеристики:
Фокусна відстань: 15 мм
Максимальна діафрагма: f / 4.5
Кут огляду: 110 °
можливість зсуву
Повнокадровий формат: зсув ± 11 мм
Середній формат: зсув ± 8 мм
Оптична конструкція: 17 елементів в 11 групах
Діафрагма: 5-пелюсткова
Мін. дистанція фокусування: 20 см
Фокусування: ручна
Розміри: Ø 79 x 103 мм
Вага: 597 гр
 
 

Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift (Canon RF) VE1545RF - в електронному маркеті abcphoto. Якщо потрібно замовити Об'єктиви фотоаксесуари Не виходячи з дому, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із пропозицій Об'єктив З вигодами? Щоб вам простіше було підібрати Об'єктив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Laowa і Ви побачите список з Об'єктиви Laowa. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені лідируючими компаніями, наприклад Laowa. Якщо з'явилися при підборі Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift (Canon RF) VE1545RF Питання можна уточнити у наших менеджерів. Посилання прийде в Нікополі у мінімальні терміни.

Характеристики:
Фокусна відстань: 15 мм
Максимальна діафрагма: f / 4.5
Кут огляду: 110 °
можливість зсуву
Повнокадровий формат: зсув ± 11 мм
Середній формат: зсув ± 8 мм
Оптична конструкція: 17 елементів в 11 групах
Діафрагма: 5-пелюсткова
Мін. дистанція фокусування: 20 см
Фокусування: ручна
Розміри: Ø 79 x 103 мм
Вага: 597 гр