Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift (Nikon Z) VE1545NZ

Код товару: С000012221
Фото: Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift (Nikon Z)  VE1545NZ

У наявності

Ціна: 48 561 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Laowa 15mm f / 4.5 Zero-D Shift
 
Об'єктив Laowa 15mm f / 4.5 Zero-D Shift - в даний час це самий ширококутний в світі об'єктив для повнокадрових камер. Кількість зсуву становить ± 11 мм. Об'єктив ідеально підходить для архітектурна та інтер'єрна фотографія. Можна зафіксувати високі будівлі в виправленому ракурсі легко.
 
Об'єктив ідеально підходить для архітектурної та інтер'єрної фотографії.
Ширша перспектива пропонує більше гнучкості і для фотографів при зйомці архітектури та інтер'єрів, коли простір обмежений і немає можливості відійти далі
 
Величина зсуву ± 11 мм 15 мм f / 4.5 Zero-D Shift дозволяє фотографу взяти під контроль перспективу або розширити кут огляду, для подальшого зшивання декількох зображень.
 
Гігантський огляд дозволяє об'єктиву зміщуватися на +/- 8 мм в повнокадрових камерах, також може використовуватися на камерах середнього формату (наприклад, Fujifilm GFX / Hasselblad X1D)
 
Максимально можливе зміщення для повнокадрових камер по вертикалі складає ± 11 мм для полнокадровой камери і ± 8 мм для середнього формату. В даний час це саме ширококутне покриття об'єктива в світі. Canon 17 мм f / 4 TS-E дуже популярний серед спільноти GFX, очікуйте даний об'єктив також піде до того ж.
 
Об'єктив Laowa 15mm f / 4.5 Zero-D Shift - входить в серію Laowa Zero-D., Це означає, що всі прямі лінії не будуть збережені тільки прямими - ніяких але !.
 
Чудова якість зображення 15mm f / 4.5 Zero-D Shift заслуга оптичної системи, яка складається з 17 елементів в 11 групах, плюс по 2 асферичні елементи. Також було застосовано нове покриття лінз для значного зменшення хроматичних ефектів, аберацій, відблисків і ореолів.
 
Мінімальна відстань фокусування 15mm f / 4.5 Zero-D Shift - 20 см, так що дуже легко створювати макро фотографії.
 
Функція обертання на 360 градусів дозволяє фотографам змінити напрямок зсуву, обертаючи механізм в об'єктиві. Об'єктив знімає кожні 15 °. Ця особливість допомагає фотографам знімати як в пейзаж, так і портрет.
 
Характеристики:
Фокусна відстань: 15 мм
Максимальна діафрагма: f / 4.5
Кут огляду: 110 °
можливість зсуву
Повнокадровий формат: зсув ± 11 мм
Середній формат: зсув ± 8 мм
Оптична конструкція: 17 елементів в 11 групах
Діафрагма: 5-пелюсткова
Мін. дистанція фокусування: 20 см
Фокусування: ручна
Розміри: Ø 79 x 103 мм
Вага: 597 гр
 

Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift (Nikon Z) VE1545NZ - на сайті магазину abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви А також інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Об'єктив на кращих умовах. Щоб правильно підібрати Об'єктив, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Laowa і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Laowa. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Canon. З'явилися під час підбору Laowa 15mm f/4.5 Zero-D Shift (Nikon Z) VE1545NZ Запитайте наших професійних менеджерів. Посилку отримаєте Рівному найшвидше.

Характеристики:
Фокусна відстань: 15 мм
Максимальна діафрагма: f / 4.5
Кут огляду: 110 °
можливість зсуву
Повнокадровий формат: зсув ± 11 мм
Середній формат: зсув ± 8 мм
Оптична конструкція: 17 елементів в 11 групах
Діафрагма: 5-пелюсткова
Мін. дистанція фокусування: 20 см
Фокусування: ручна
Розміри: Ø 79 x 103 мм
Вага: 597 гр