Laowa 50mm f/2.8 2X Ultra Macro APO MFT

Код товару: С000012232
Фото: Laowa 50mm f/2.8 2X Ultra Macro APO MFT

У наявності

Ціна: 15 524 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    
 
Laowa 50mm f/2.8 2X Ultra Macro APO MFT
 
Компанія Venus Optics представила новий макрооб'єктив Laowa 50mm f / 2.8 2x Ultra Macro APO, який спеціально розроблений для камер Micro Four Thirds (MFT) і є першим макрооб'єктиву з коефіцієнтом збільшення 2x, розробленим для цього розміру сенсора.
 
Складається новий об'єктив з 14 елементів, розташованих в 10 групах. Використовується скло з наднизькою дисперсією для мінімізації хроматичної аберації. Мінімальна дистанція фокусування об'єктива становить 13,5 см і при цьому забезпечує дворазове максимальне збільшення. Також нова оптика під брендом Laowa може фокусуватися на нескінченність або використовуватися в якості портретного об'єктиву. Об'єктив має, як видно з маркування, апохроматичні (APO) конструкцію для мінімізації хроматичної аберації по всьому кадру.
 
Laowa 50mm f / 2.8 2X Ultra Macro APO оснащений спеціальним мотором фокусування, а діафрагмою можна керувати за допомогою камери. При цьому всі дані об'єктива записуються безпосередньо в EXIF.
Довжина об'єктива Laowa 50mm f / 2.8 2x Ultra Macro APO - 79 мм. Вага - 240 грам. 
 
 
 

Laowa 50mm f/2.8 2X Ultra Macro APO MFT - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Об'єктиви або інші фототовари не виходячи з квартири, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. З каталогу виберіть Об'єктив за собівартістю. Щоб правильно підібрати Об'єктив, за допомогою фільтрів. Введіть: Laowa і перед вами відкриються всі необхідні для вас Об'єктиви Laowa. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Voigtlander. Виникли при замовленні Laowa 50mm f/2.8 2X Ultra Macro APO MFT Питання можна уточнити у наших менеджерів. Фототехніку отримаєте Полтаві в швидкі терміни.

Характеристики: 
Фокусна відстань: 50 мм
Максимальне значення діафрагми: f/2.8
Мінімальне значення діафрагми:
Байонет: Micro Four Thirds
Кут огляду: 24.4°
Мінімальна відстань фокусування: 0.135 м
Оптична конструкція
1/0 : 7
Стабілізація зображення: ні
Автофокус: ні
Діаметр фільтра: 49 мм
Розміри (діаметр/довжина): 53.5/x 79 мм
Вага: 240 гр