Schneider B+W 58mm 81-A MRC

Код товару: 13932
Фото: Schneider B+W 58mm 81-A MRC

У наявності

Ціна: 1 433 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro KB-15 MRC (80 A)

Світлофільтр B+W F-Pro KB-15 MRC дозволяє застосовувати позитивну плівку денного світла при освітленні галогенними лампами, а також дуже світлими (1000 Вт) або слабкішими (25 Вт) лампами розжарювання.

Застосовується при зйомці на денній плівці, ефект «під ніч». Застосовується при зйомці в студії на денну плівку або денний слайд з лампами розжарювання (які мають колірну температуру 3400°). 

Багатошарове покриття MRC – це система покриття лінз B+W. MRC (multi resistant coating) - це 8-шаровий процес покриття скла, який зменшує відображення, створює водостійкий шар (гідрофобне покриття) та забезпечує стійкість до подряпин.

Фільтр фактор 2.2. Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: MRC 

Діаметри: 58

Матеріал: скло Шотта

Матеріал оправи: латунь

 
 

Schneider B+W 58mm 81-A MRC - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо потрібно вибрати Фільтри та інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний маркет АВС Фото. Виберіть із пропозицій Фільтр за доступною ціною. Щоб правильно вибрати Фільтр, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Schneider B+W і перед вами з'явиться Фільтри Schneider B+W. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Не варто сумніватися як товари. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені лідируючими компаніями, наприклад Canon. Якщо виникли під час підбору Schneider B+W 58mm 81-A MRC Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлений товар можна отримати Дніпропетровське найшвидше.

Покриття: MRC 

Діаметри: 58

Матеріал: скло Шотта

Матеріал оправи: латунь