Schneider B+W 52mm KB-15 (80 A)

Код товару: 13811
Фото: Schneider B+W 52mm KB-15  (80 A)

У наявності

Ціна: 945 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro KB-15 (80 A)

Світлофільтр B+W F-Pro KB-15 дозволяє застосовувати позитивну плівку денного світла при освітленні галогенними лампами, а також дуже світлими (1000 Вт) або слабкішими (25 Вт) лампами розжарювання.

Використовується під час зйомки на денну плівку, виходить ефект «під ніч». Застосовується при зйомці в студії на денну плівку або денний слайд з лампами розжарювання (які мають колірну температуру 3400°). 

Фільтр фактор 2.2. Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Вироблено в Німеччині.

Покриття: : E
Діаметри: 52
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 

Schneider B+W 52mm KB-15 (80 A) - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Фільтри та інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш електронний каталог abcphoto. Виберіть із каталогу Фільтр зі знижками? Щоб точно підібрати Фільтр, за допомогою фільтрів. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите доступні для замовлення Фільтри Schneider B+W. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не переживати. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Cokin. Якщо виникли при купівлі Schneider B+W 52mm KB-15 (80 A) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Замовлення заберіть у Луцьку в необхідні терміни.

Покриття: : E
Діаметри: 52
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь