Schneider B+W 58mm KB-15 (80 A)

Код товару: 13813
Фото: Schneider B+W 58mm KB-15  (80 A)

У наявності

Ціна: 984 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Застосовується при зйомці студії на денну плівку або денний слайд з лампами розжарювання, які мають колірну температуру 3200°. Під час зйомки на денну плівку з цим фільтром виходить ефект «під ніч». Фільтр фактор: 2.2x.
 
Оправлення з латуні з глибоким матовим чорнінням.
 
Весь цикл виробництва світлофільтрів B+W Schneider, включаючи варіння скла, здійснюється на заводі Schneider Optische Werke у м. Bad Kreuznach (Німеччина)

Schneider B+W 58mm KB-15 (80 A) - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно придбати Фільтри А також інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та підберіть Фільтр З вигодами для себе? Щоб точно підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите доступні для замовлення Фільтри Schneider B+W. У нас вибрати фототовари найпростіше. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими компаніями, наприклад Hoya. Виникли при замовленні Schneider B+W 58mm KB-15 (80 A) Запитайте наших професійних менеджерів. Замовлення заберіть у Каменському своєчасно.

Назва товару
B+W Schneider KB-15 (80А)
Тип фільтра
Коригуючий
Розмір
58 мм
Виробник
Німеччина