Schneider B+W 62mm Redhancer 491

Код товару: 13882
Фото: Schneider B+W 62mm Redhancer 491

У наявності

Ціна: 2 718 2 570 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W F-Pro 491 Redhancer – конверсійний фільтр, що володіє спеціальними пропускаючими властивостями. Це суворо зональний фільтр, що насичує лише жовто-оранжево-червону зону, залишаючи інші кольори без змін.
Рекомендується для зйомки вечірнього міста, вогню, реклами, одягу, овочів, фруктів, ягід. Незамінний для зйомки осінніх краєвидів. У поєднанні з поляризаційним фільтром усуває синювато-сірий серпанок і дає драматично насичені кольори.
Пластиковий кейс для зберігання та транспортування. Зроблено в Німеччині.
 
Покриття: Е
Діаметри: 62
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь
 
 
   
 
   

Schneider B+W 62mm Redhancer 491 - в каталозі abcphoto. Якщо потрібно придбати Фільтри або інші фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш електронний магазин АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Фільтр за собівартістю. Щоб не витрачати час на підбір Фільтр, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Schneider B+W І Ви побачите перелік з Фільтри Schneider B+W. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Не варто сумніватися як товари. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Marumi. Якщо з'явилися при виборі Schneider B+W 62mm Redhancer 491 Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлення заберіть у Івано-Франківську якомога швидше.

Покриття: Е
Діаметри: 62
Матеріал: скло Шотта
Матеріал оправи: латунь