Arsenal Серветки для чищення оптики 50шт (ARS-2032-50P)

Код товару: С000002585
Фото: Arsenal Серветки для чищення оптики 50шт (ARS-2032-50P)

Нема в наявності

Ціна: 52 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Arsenal ARS-2032-50P це одноразові паперові ультратонкі серветки для чищення лінз, фільтрів та інших оптичних елементів.

Рекомендується використовувати для видалення пилу та відбитків пальців з поверхні лінз фото або відео камер, біноклів, телескопів та мікроскопів.

Щоб зробити очищення лінзи, потрібно круговими рухами, без натискання, протерти серветкою всю поверхню лінзи по колу.

Повторювати процедуру поки забруднення не буде видалено.

Arsenal Серветки для чищення оптики 50шт (ARS-2032-50P) - в онлайн-супермаркеті АВС Фото. Якщо потрібно вибрати Засоби для чищення оптики А також інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний маркет abcphoto. Виберіть із асортименту Засіб для чищення оптики за вигідною ціною? Щоб правильно вибрати Засіб для чищення оптики, скористайтеся зручною системою. Введіть: Arsenal і Вам будуть запропоновані різні Засоби для чищення оптики Arsenal. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не перейматися якістю товарів. Вироби, які можна придбати у нас, випускають відомі виробники, наприклад Marumi. Якщо виникли при купівлі Arsenal Серветки для чищення оптики 50шт (ARS-2032-50P) Питання можна уточнити у наших фахівців. Товари можна забрати в Києві в потрібні терміни.