Schneider B+W Набір чистящих засобів 2X (Серветка+Opticlean 50 ml)

Код товару: С000012294
Фото: Schneider B+W Набір чистящих засобів 2X (Серветка+Opticlean 50 ml)

У наявності

Ціна: 914 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

B+W Набір для догляду та чищення 2X (Серветка + Opticlean 50 ml)
Набір B+W для догляду та чищення 2X включає:
- Серветка B+W Photo-Clear, виготовлена з високотехнологічної мікрофібри, без хімічних речовин і пуху. Її можна прати та використовувати знов і знов з тими ж властивостями. Спеціальна розробка Schneider для просвітленої оптики та MRC фільтрів. Технологія мікрофібри. Ультрам'яка тканина, що відповідає найвищим вимогам, виготовляється з рослини, яка росте тільки в Японії.
 - Спрей Opticlean 50 ml без спирту. Біорозкладний спрей наноситься на високочутливі оптичні поверхні, видаляє стійкі частинки бруду, які неможливо видалити тільки щіткою або серветкою з мікрофібри. Спрей простий у використанні, він не залишає слідів або розводів на лінзах чи інших оптичних поверхнях.
 
 
 

Schneider B+W Набір чистящих засобів 2X (Серветка+Opticlean 50 ml) - в інет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Засоби для чищення оптики або інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Засіб для чищення оптики за бюджетною ціною? Щоб правильно підібрати Засіб для чищення оптики, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Schneider B+W і Ви побачите список з Засоби для чищення оптики Schneider B+W. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Не варто сумніватися як товари. Вироби, які можна придбати у нас, випускають відомі фірми, наприклад Nikon. Якщо виникли під час вибору Schneider B+W Набір чистящих засобів 2X (Серветка+Opticlean 50 ml) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товари заберіть в Ужгород в швидкі терміни.