JJC Олівець для чищення оптики LP-1

Код товару: С000003206
Фото: JJC Олівець для чищення оптики LP-1

У наявності

Ціна: 499 289 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Чистячий олівець JJC CL-P1 підходить для безлічі видів оптики, включаючи і оптику об'єктивів і фільтрів. Він не містить рідин, тим самим після очищення не залишає на поверхні яких-небудь слідів і розводів.
 
Допоможе очистити навіть складні і підсохлі плями, не кажучи вже про пил або відбитки пальців. Відрізняється компактними розмірами і легкістю в роботі.
 
На одній стороні олівця знаходиться м'який пензлик, на інший наконечник з сухого вуглецевого складу.
 
 

JJC Олівець для чищення оптики LP-1 - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Засоби для чищення оптики або інші елементи фотототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-супермаркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Засіб для чищення оптики на кращих умовах. Щоб правильно вибрати Засіб для чищення оптики, за допомогою зручної навігації. Введіть: JJC і Ви побачите, які доступні для замовлення Засоби для чищення оптики JJC. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Nikon. Виникли при замовленні JJC Олівець для чищення оптики LP-1 Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Павлограді максимально швидко.