Arsenal SL 3740

Код товару: 07297
Фото: Arsenal SL 3740

Нема в наявності

Ціна: 780 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Arsenal ARS-3740 - функціональний трисекційний штатив, виготовлений із сучасного, легкого сплаву алюмінію. Завдяки цьому, штатив має легку вагу, що поряд з компактними розмірами зумовлює його відмінні якості транспортування. Відмінне придбання для власників бездзеркальних та легких дзеркальних камер та комкодерів. Тринога оснащена елеваторним механізмом підйому центральної колони, що дає можливість легко та комфортно регулювати висоту пристрою. Також трипод обладнаний незмінною фото/відео-головою, що має легкий хід та зручну рукоятку панорамування.
У комплекті зі штативом поставляється ергономічний чохол. Дуже зручні і водяні рівні бульбашки розташовані в основі штатива - по них дуже зручно встановлювати штатив для панорамної та пейзажної зйомки.
Наконечники на ніжках виконані з гуми, що дозволяє м'яко та безшумно пересувати штатив. Зйомку можна вести і у вертикальній, і горизонтальній площині.

Arsenal SL 3740 - в онлайн-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно підібрати Штативи або інші фототовари не виходячи з квартири, відвідайте наш електронний маркет abcphoto. Розгляньте каталог і підберіть Штатив за бюджетною ціною? Щоб правильно підібрати Штатив, за допомогою навігації. Введіть: Arsenal і перед вами будуть усі Штативи Arsenal. У нас найпростіша система підбору фототехніки. В якості товарів можна бути повністю впевненими Товари, які можна замовити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад K&FConcept. З'явилися при покупці Arsenal SL 3740 Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Товари можна забрати в Кривому Розі якомога швидше.

Тип
штатив
Розміщення
підлоговий
За призначенням
для фотоапаратів
для відеокамер
Мінімальна висота
59 см
Максимальна висота
157 см
Секцій ніжок
3
Механізм підйому
Тип голівки
3D
Максимальне навантаження
3.5 кг
Комплектується головкою
Гачок для сумки
Чохол в комплекті
Матеріал корпуса (ніжок)
алюміній
Матеріал опор
гумові
Вага
1.36 кг
Довжина (складений)
61 см