Slik PRO 700DX

Код товару: 12685
Фото: Slik PRO 700DX

У наявності

Ціна: 9 660 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Штатив професійний Slik Pro 700 DX, напевно, приверне увагу фотографів, які працюють з громіздкими телеоб'єктивами у поєднанні з 35-мм камерами або середньоформатними системами.

Штатив професійний Slik Pro 700 DX витримує вагу до 6 кг, зберігаючи мобільність. Вага штативу складає всього 3.5 кг, а висота у зібраному вигляді не перевищує 76 см! Завдяки використанню несучих конструкцій з легкого та міцного сплаву АМТ (алюміній-магній-титан) відрізняється чудовою міцністю та надійністю. Сплав AMT було розроблено компанією Slik спеціально для професійної серії штативів. Штативи, виготовлені з цього сплаву, мають малу вагу і мають видатні віброгасючі властивості.

Мультипозиційні фіксатори ніжок штатива дозволяють встановити штатив у трьох положеннях висоти, що дуже зручно для макрозйомки або фотографування з низької точки, при цьому зміна висоти можлива в діапазоні 40-190 см. Іншою перевагою штатива Slik Pro 700 DX є наявність двох рівнів, що дозволяє підібрати ідеальне положення камери під час зйомки панорами.

Штатив Slik Pro 700 DX має спеціальні неопренові накладки, які захистять руки фотографа від зіткнення з металевими деталями при зйомці взимку.

У комплект поставки входить головка Slik Pro 700 DX Head зі змінним круглим металевим майданчиком, який дає можливість швидко та просто закріпити камеру на штативі.

 

 

Slik PRO 700DX - в електронному маркеті abcphoto. Якщо потрібно замовити Штативи А також інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із запропонованих варіантів Штатив за прийнятною ціною? Щоб правильно підібрати Штатив, за допомогою фільтрів. Введіть: Slik і перед вами будуть усі Штативи Slik. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Не варто сумніватися як товари. Товари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Arsenal. Якщо виникли під час підбору Slik PRO 700DX Запитайте наших менеджерів. Замовлення отримаєте Полтаві своєчасно.

Физические характеристики
Вес3.53 кг
Максимальная высота1.900 мм
Минимальная высота620 мм
Сложеная высота760 мм
Диаметр ножек30.2 мм
Количество секций3