Velbon EX-540

Код товару: С000006225
Фото: Velbon EX-540

Нема в наявності

Ціна: 1 799 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Velbon EX-540 являє собою алюмінієвий штатив середнього рівня для просунутих користувачів, у комплекті з панорамною рідинною відеоголовкою зі швидкознімною площадкою QB-46. Платформа з камерою обертається до 90 градусів управо, що дозволяє робити портретну зйомку.
Максимальна робоча висота при повністю висунутій центральній колоні 158 см, мінімальна - 47 см. Чотирисекціонна конструкція опорних колон штатива забезпечує максимальну жорсткість і стійкість, а прогумовані нижні частини колон забезпечують хорошу стійкість на будь-якій поверхні.
Velbon EX-540 витримує максимальне навантаження 4 кг, рекомендоване становить 2 кг. У комплект входить кейс для перенесення.
 

Velbon EX-540 - в онлайн-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно замовити Штативи А також інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Штатив за прийнятною ціною? Щоб точно підібрати Штатив, за допомогою навігації. Введіть: Velbon і Вам будуть показані всі Штативи Velbon. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Manfrotto. Якщо з'явилися при підборі Velbon EX-540 Питання можна уточнити у наших менеджерів. Посилку отримаєте Миколаєві без затримок.

Максимальна висота 158 см
Максимальна висота без центральної колони 131.5 см
мінімальна висота 47 см
Довжина в складеному вигляді 49 см
Максимальне навантаження 4 кг
кількість секцій 4
Знімна головка Ні
Головка в комплекті Є
Тип головки 3D Fluid
Безпечна корисне навантаження 2 кг
Передній нахил -60 ° / + 90 °
Бічний нахил 0 ° / + 90 °
Панорамне обертання 360°
Бульбашковий рівень Є
Швидкознімна майданчик Є
Матеріал корпуса Алюміній
Комплектація Штатив Velbon EX-540
Швидкознімна майданчик Velbon QB-46
чохол
Вага 1.43 кг
Гарантійний термін, міс. 12