Velbon EX-540

Код товару: С000006225
Фото: Velbon EX-540

Нема в наявності

Ціна: 1 799 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Velbon EX-540 являє собою алюмінієвий штатив середнього рівня для просунутих користувачів, у комплекті з панорамною рідинною відеоголовкою зі швидкознімною площадкою QB-46. Платформа з камерою обертається до 90 градусів управо, що дозволяє робити портретну зйомку.
Максимальна робоча висота при повністю висунутій центральній колоні 158 см, мінімальна - 47 см. Чотирисекціонна конструкція опорних колон штатива забезпечує максимальну жорсткість і стійкість, а прогумовані нижні частини колон забезпечують хорошу стійкість на будь-якій поверхні.
Velbon EX-540 витримує максимальне навантаження 4 кг, рекомендоване становить 2 кг. У комплект входить кейс для перенесення.
 

Velbon EX-540 - у віртуальному магазині abcphoto. Якщо потрібно вибрати Штативи або інші елементи фотототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Штатив на вигідних умовах. Щоб не витрачати час на вибір Штатив, скористайтеся зручною системою. Введіть: Velbon і Ви побачите всі необхідні Штативи Velbon. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Arsenal. Якщо виникли під час вибору Velbon EX-540 Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлення можна отримати Нікополі найшвидше.

Максимальна висота 158 см
Максимальна висота без центральної колони 131.5 см
мінімальна висота 47 см
Довжина в складеному вигляді 49 см
Максимальне навантаження 4 кг
кількість секцій 4
Знімна головка Ні
Головка в комплекті Є
Тип головки 3D Fluid
Безпечна корисне навантаження 2 кг
Передній нахил -60 ° / + 90 °
Бічний нахил 0 ° / + 90 °
Панорамне обертання 360°
Бульбашковий рівень Є
Швидкознімна майданчик Є
Матеріал корпуса Алюміній
Комплектація Штатив Velbon EX-540
Швидкознімна майданчик Velbon QB-46
чохол
Вага 1.43 кг
Гарантійний термін, міс. 12