Transcend HDD 2Tb 2.5" USB3.0 TS2TSJ25A3K Black

Код товару: С000006238
Фото: Transcend HDD 2Tb 2.5" USB3.0 TS2TSJ25A3K Black

Нема в наявності

Ціна: 3 999 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

       
Transcend StoreJet 25A3 – міцний зовнішній жорсткий диск. Незважаючи на те, що він досить плоский і тонкий, його функції та показники ні в чому не поступаються аналогам. У цій моделі реалізована чудова протиударна система та приємний дизайн. У StoreJet 25A3 реалізований енергозберігаючий режим очікування, що дозволяє правильно розподілити енергію, що споживається. Також пристрій має вбудовану утиліту Transcend Elite , яка дозволить вчасно здійснювати резервне копіювання та убезпечити цим всю необхідну інформацію.
 
StoreJet 25A3 має пропускну здатність до 5 Гбіт в секунду . Для роботи з цим пристроєм вам не знадобиться жодних додаткових драйверів, оскільки цей зовнішній жорсткий диск одразу готовий до використання.

Transcend HDD 2Tb 2.5" USB3.0 TS2TSJ25A3K Black - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Зовнішні жорсткі диски або інші елементи фотототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Виберіть із асортименту Зовнішній жорсткий диск на кращих умовах. Щоб правильно вибрати Зовнішній жорсткий диск, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Transcend І Ви побачите перелік з Зовнішні жорсткі диски Transcend. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість запчастин можна не переживати. Товари, які можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Transcend. Виникли при підборі Transcend HDD 2Tb 2.5" USB3.0 TS2TSJ25A3K Black Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Товари можна забрати в Олександрії в необхідні терміни.