Transcend HDD 4TB 2.5" USB3.0 TS4TSJ25H3B H3 Blue

Код товару: С000011050
Фото: Transcend HDD 4TB 2.5" USB3.0 TS4TSJ25H3B H3 Blue

У наявності

Ціна: 6 119 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   

Сьогодні компанія Transcend , світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представила новий портативний жорсткий диск високої ємності StoreJet 25H3 , що підтримує SuperSpeed ​​USB 3.0 . Модель має ємність в 4 ТБ і поставляються в комплекті з новим покращеним програмним пакетом для роботи з даними Transcend Elite , який дозволяє сучасним користувачам зручно організувати зберігання та підтримувати в актуальному стані їх цифровий контент.

Зовнішній жорсткий диск 2.5" 4TB Transcend (TS4TSJ25H3B) має надійний ударостійкий корпус, який забезпечує високий рівень захисту від випадкових падінь для того величезного обсягу інформації, що дозволяє зберігати їхню підвищену місткість. 

Крім гумового фіолетового протиковзкого покриття, модель має посилений жорсткий каркас, який рівномірно розподіляє силу удару, а також внутрішню підвіску, що демпфує, для жорсткого диска в якості останньої лінії оборони. Зовнішній жорсткий диск 2.5" 4TB Transcend (TS4TSJ25H3B)  пройшов жорстке тестування на стійкість до падінь за стандартами американської армії, що робить їх одними з найміцніших портативних жорстких дисків серед представлених на сучасному ринку.

 

 

Transcend HDD 4TB 2.5" USB3.0 TS4TSJ25H3B H3 Blue - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Зовнішні жорсткі диски або інші аксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Зовнішній жорсткий диск за прийнятною ціною? Щоб правильно вибрати Зовнішній жорсткий диск, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Transcend і Ви побачите доступні для замовлення Зовнішні жорсткі диски Transcend. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість товарів можна не переживати. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Transcend. Якщо з'явилися при виборі Transcend HDD 4TB 2.5" USB3.0 TS4TSJ25H3B H3 Blue Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлення можна забрати в Кам'янець-Подільському у мінімальні терміни.

Форм-фактор 2.5"
Об `єм 4 TB
Інтерфейс USB 3.0
Швидкість обертання шпинделя 5400 об/хв
Лінійка (Серія) StoreJet 25 H3
Матеріал корпусу гума
Вага 216 г
Колір синьо-чорний