Godox Зонт-софтбокс 50x70см/20"x27"

Код товару: С000006277
Фото: Godox Зонт-софтбокс 50x70см/20"x27"

Очікується

Ціна: 1 411 1 304 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Парасолька-софтбокс Godox  – ідеальне рішення для створення м'якого освітлення моделі або предмета на виїзній зйомці з використанням накамерних спалахів.

 

Godox Зонт-софтбокс 50x70см/20"x27" - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Парасолі студійні А також інші фототовари не встаючи з дивана, відвідайте наш електронний каталог abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Парасолі студійні за вигідною ціною? Щоб легко було підібрати Парасолі студійні, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Godox і Ви побачите доступні для замовлення Парасолі студійні Godox. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими виробниками, наприклад Falcon. Якщо виникли під час підбору Godox Зонт-софтбокс 50x70см/20"x27" Питання можна прояснити у наших фахівців. Посилання прийде в Дніпродзержинське у мінімальні терміни.

Розмір 50x70 см застосовується для зйомки поясних та ростових портретів, а також може бути використаний для предметної зйомки. Внутрішня поверхня софтбоксу покрита металізованим сріблястим шаром, що збирає і направляє світло.
Подвійні спиці виконані з пластику, чаша парасольки-октагону – з термостійкого нейлону.