Rime Lite Парасолька біла 110 см UBW

Код товару: С000007788
Фото: Rime Lite Парасолька біла 110 см UBW

Нема в наявності

Ціна: 663 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Парасолька біла

Парасолька біла Rime Lite UBW застосовується практично для всіх видів студійної зйомки, при цьому створює м'яке, добре розсіяне світло.

Парасолька біла Rime Lite має діаметр 110 см і зазвичай використовується для роботи на просвіт, хоча його можна застосовувати і на відображення. В останньому випадку легко домогтися цікавого об'ємного світлотіньового малюнка, так як частина світла відобразиться від внутрішньої поверхні парасольки, а частина, пройшовши через тканину, що розсіює, досягне об'єкта зйомки завдяки відображенню від стін у студії. Колірна температура джерела світла не змінюється. Компактний розмір парасольки дозволяє використовувати її як у студії, так і на виїзді.

Парасолька біла Rime Lite відрізняється надійною, продуманою конструкцією, виготовлена ​​з високоякісних матеріалів, стійких до високих температур, що дає можливість використовувати його для професійної зйомки з потужними джерелами світла.

 

Rime Lite Парасолька біла 110 см UBW - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Парасолі студійні або інші аксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш електронний магазин АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Парасолі студійні за гарною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Парасолі студійні, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Rime Lite і Вам будуть показані всі Парасолі студійні Rime Lite. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Bowens. З'явилися під час підбору Rime Lite Парасолька біла 110 см UBW Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Олександрії своєчасно.

Модель UBW
Колір  білий
Діаметр (см) 110
Гарантія (міс) 12