Rime Lite Парасолька чорно-срібляста 110 см UBBS

Код товару: С000007790
Фото: Rime Lite Парасолька чорно-срібляста 110 см UBBS

У наявності

Ціна: 677 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Парасолька чорно/срібляста

Парасолька чорно-срібляста Rime Lite UBBS забезпечує рівномірний, але досить жорсткий і більш контрастний світловий потік, що імітує сонячне світло в безхмарний день.

Парасолька чорно/срібляста Rime Lite має діаметр 110 см і забезпечує на портретах круглі рефлекторні відображення в очах моделі, що виглядає набагато природніше, ніж відображення квадратних або прямокутних софтбоксів.

Відбитий від парасольки світло, залежно від поставлених завдань, може бути як малюючим, і заповнюючим. Втрати світла на відображення менші, ніж при застосуванні білої парасольки. Колірна температура джерела світла не змінюється. Компактний розмір парасольки дозволяє використовувати її як у студії, так і на виїзді.

Парасолька чорно/срібляста Rime Lite відрізняється надійною, продуманою конструкцією, виготовлена ​​з високоякісних матеріалів, стійких до високих температур, що дає можливість використовувати його для професійної зйомки з потужними джерелами світла.

 

Rime Lite Парасолька чорно-срібляста 110 см UBBS - на кращому сайті abcphoto. Якщо потрібно вибрати Парасолі студійні або інші фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. З каталогу підберіть Парасолі студійні З вигодами? Щоб вам простіше було підібрати Парасолі студійні, за допомогою зручної навігації. Введіть: Rime Lite і Вам будуть показані всі Парасолі студійні Rime Lite. Як бачите, все досить просто. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені світовими виробниками, наприклад Godox. Виникли при покупці Rime Lite Парасолька чорно-срібляста 110 см UBBS Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлену продукцію можна отримати в Кременчуці у мінімальні терміни.

Модель UBBS
Колір  чорно/сріблястий
Діаметр (см) 110
Гарантія (міс) 12