Sony 64 GB XQD G Series (QDG64F) 440MB/s

Код товару: С000008475
Фото: Sony 64 GB XQD G Series (QDG64F) 440MB/s

У наявності

Ціна: 5 928 грн

Гарантія

60 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Максимальні можливості серійної зйомки
Завдяки надшвидкісному запису картки пам'яті XQD серії G від Sony ідеально підходять для серійної зйомки у форматі RAW при використанні професійних DSLR-камер. Ви можете отримати до 200 RAW-образів у режимі серійної зйомки, що в 1,5 рази швидше, ніж при використанні найшвидших карт Compact Flash

Ще більше яскравих зображень
Карти пам'яті XQD серії G від Sony розроблені для ефективної при інтенсивному темпі зйомки та швидкого очищення буфера пам'яті. Тепер можна надрукувати ще більше яскравих моментів і знімати серіями навіть за допомогою професійних цифрових дзеркальних камер зі змінною оптикою (DSLR).

Надійна та надійна 4K-відеозапис Унікальний
контролер даних від Sony забезпечує стабільну відеозапис у 4K завдяки двосторонній передачі даних між сумісними камерами, що дозволяє уникнути втрати інформації. При записі на 4K-камеру PXW-FS7 II від Sony на карту ємністю 240 ГБ поміщається близько 45 хвилин відео у форматі 4K XAVC Intra.

Виключно прочний корпус
Унікальні технології Sony забезпечують зносостійкість корпусу, а нагріті контакти захищають від пошкоджень, пилу та статичної електрики, дозволяючи використовувати карту в найскладніших умовах зйомки.

Виключна міцність навіть при інтенсивній зйомці Карти
пам'яті QD-G240F і QD-G120F ​​у п'ять разів ближчі, ніж карти стандартного формату XQD. Нові карти пам'яті серії G витримують падіння з висотою 5 м. Тому ви можете змінити карту навіть у найскладніших умовах зйомки, не хвилюючись для збереження фотографій. Стандартний формат XQD QD-G240F / QD-G120F.

Швидка передача даних на ПК
Пристрій розрахунку карт пам'яті XQD/SD і USB-адаптери від Sony ідеально підходять для карт XQD серії G. Резервне копіювання та інші робочі процеси відбуваються в два рази швидше, ніж при використанні найбільш ефективних карт Compact Flash.


Вражаюча міцність
пам'яті QD-G240F і QD-G120F ​​для професійної зйомки в 2,5 рази ефективніше, ніж карти стандартного формату XQD. Прочність карти перевіряється при дії сили в 50 Н, щоб запобігти пошкодженню при транспортуванні та вишикуванні при подальшому багатократному використанні.

Додаток File Rescue
Ніхто не застрахований від збоїв техніки, а іноді дані, наприклад фотографії та інші файли, можуть пошкодитися або втратитися. File Rescue від Sony — це простий у застосуванні, але потужний інструмент для відновлення пошкоджених або видалених даних. У додатку File Rescue від Sony використовується продвинутий алгоритм, завдяки якому підвищується ймовірність успішного відновлення RAW-образів, MOV-файлів і відео у форматі 4K XAVC-S, знятих за допомогою камер Sony і Nikon.


Створено для професіоналів
Карти пам'яті XQD від Sony мають захист від ударів, електромагнітного впливу, статичної електрики, стійкі до пошкоджень і зберігають повну функціональність навіть при екстремальних температурах, при інтенсивному УФ-висвітленні і при вилученні рентгеновського сканера для багажу. Карти XQD від Sony розроблені для тривалого професійного використання та пройшли перевірку на надійність.
 

Sony 64 GB XQD G Series (QDG64F) 440MB/s - на сайті магазину abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Карти пам'яті або інші аксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-каталог АВС Фото. Виберіть із асортименту Карта пам'яті З вигодами? Щоб легше було підібрати Карта пам'яті, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Sony і Ви побачите доступні для замовлення Карти пам'яті Sony. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Ridata. Якщо виникли при купівлі Sony 64 GB XQD G Series (QDG64F) 440MB/s Запитайте наших професіоналів. Фототовари можна отримати в Нікополі максимально швидко.

Виробник
Sony
Розмір (Ш x В x Г)
29,6 x 38,5 x 3,8 мм
Інтерфейс
ExpressCard/34 PCI Express Gen.2, USB3.1 Gen.1 (надшвидкісний USB)
Швидкість передачі (читання)
440 МБ/с
Швидкість передачі (запис)
400 МБ/с
Робочий інтервал температур
-25 - +65°C (без конденсату)