Sony 128 GB CFexpress Type (CEBG128)

Код товару: С000010342
Фото: Sony 128 GB CFexpress Type (CEBG128)

У наявності

Ціна: 11 915 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Карти пам'яті CFexpress Type B підвищують продуктивність і ідеально підходять для професіоналів, які ведуть зйомку в екстремальних умовах. Це нове покоління карт забезпечує збереження відснятого матеріалу. Завдяки цьому фотографії, відео та просто любителі фотографій можуть оптимізувати знімальний процес.
 
Неймовірна швидкість, де б ви ні були
 
Завдяки неймовірно високим швидкостям до 1700 МБ/с (запис) і 1480 МБ/с (запис) цю карту пам'яті можна ефективно використовувати і з майбутніми моделями камер і камкордерів. CFexpress Type B від Sony призначений для професійних фотографів, відеооператорів, а також любителів, які хочуть за рахунок швидкості підвищити високу продуктивність роботи та користуватися надійним продуктом. 
 
Працюйте швидше і продуктивніше
 
Після вдосконалення стандартів XQD® і CFAST® карти пам'яті CFexpress Type B стали незамінними для професіоналів. Щоб розділити час творчості, потрібно оптимізувати робочий процес. В цьому допоможуть компактні та прочні карти CFexpress, які обробляють файли високої роздільності та відеозаписи з інтенсивною швидкістю потоку.
 
Високе швидке дію
 
Це одна із самих швидких карт пам'яті: її швидкість запису становить до 1480 МБ/с, тому вона ідеально підходить для серійних зйомок динамічних сцен у нежатому форматі RAW (наприклад, тварин у природному середовищі та автоспортивних заходах).
 
Высококласна видєозйомка
 
Карти CFexpress Type B забезпечують стабільну зйомку з високою швидкістю потоку у форматі 4K і більше. Тому ці карти є найкращим варіантом для професійних відеокамер.
 
Ультрапродуктивна робота
 
Получіть більше часу для ретуші та редагування контенту за рахунок використання вдосконаленого пристрою розрахунку MRW-G1. З ним ви зможете набагато швидше переносити матеріали на ПК і робити резервні копії великих файлів.
 
Неймовірна міцність
 
Беріть карту пам'яті CFexpress Type B на спортивні заходи, позастудійну зйомку та в будь-яку експедицію, оскільки вона передбачена для тривалого професійного використання в найскладніших умовах. Ведіть знімок, змініть карти і спокійно зберігайте їх, де б ви не знаходилися.
 
Для використання в сурових умовах
 
Надійний корпус карт CFexpress Type В у порівнянні 3 рази прочніше за стандартом у відношенні стійкості до згинання. Прочність карти тестувалася при дії сили в 70 Н. Також показано, що вони можуть витримувати падіння з висоти до 5 м.
 
Для використання в важких умовах
 
Карти пам'яті CFexpress Type B безвідмовно працюють при екстремальних температурах, рентгеновському висвітленні, в електростатичному полі, а також в умовах інтенсивного ультрафіолетового сонячного світла.
 
 
 
 
 

Sony 128 GB CFexpress Type (CEBG128) - у віртуальному маркеті abcphoto. Якщо потрібно підібрати Карти пам'яті та інші елементи фототехніки не покидаючи вдома, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Карта пам'яті зі знижками? Щоб точно підібрати Карта пам'яті, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Sony і Ви побачите доступні для замовлення Карти пам'яті Sony. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Lexar. Виникли при покупці Sony 128 GB CFexpress Type (CEBG128) Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлення можна забрати в Костянтинівці у стислі строки.

Тип
CFexpress
Об'єм
128
Швидкість запису даних
до 1480 МБ/с
Швидуість читання даних
до 1700 МБ/с
Додатково
Робочий інтервал температура -25...+85°C (без утворення конденсату)
Гарантійний термін
60 мес.